Waarom je tweewielervakbeurs Vélovak niet wilt missen

Op 18, 19 en 20 september 2022 vindt dé tweewielervakbeurs van de Benelux plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is de plaats voor het ontmoeten van de tweewielerspecialisten en zakelijke dienstverleners, zoals tweewielerwinkels, gemeenten, leasemaatschappijen, postbedrijven en meer. Tijdens de vakbeurs is er tijd voor een goed gesprek met jouw klanten en jouw nieuwste producten en innovaties te tonen aan de branche. Nergens in de Benelux vind je een puur business-to-business evenement speciaal gericht op jouw dealers. Door de centrale ligging in de Benelux is Vélovak het moment om jouw dealers te ontvangen en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Op hét bedrijfsuitje ontmoet je niet alleen de ondernemers, verkopers, monteurs en marketeers van de tweewielerwinkels, maar ook andere branche gerelateerde bedrijven als verhuurbedrijven of bedrijven gericht op bezorging, gemeenten en overheidsinstanties. De tweewielerspecialist vindt hier alle productgroepen voor het compleet en onderscheidend maken van zijn of haar winkel of dienstverlening. Het aanbod varieert van fietsen, sportieve fietsen, scooters en cargobikes tot accessoires, onderdelen, winkel- en werkplaatsinrichting, diensten en systemen. Dit is wat Vélovak een interessant totaalconcept maakt voor de bedrijven gericht op de retailer en dienstverlener in de tweewielerbranche.

 

Mis het niet en behaal jouw doelstellingen tijdens Vélovak. Vraag naar de mogelijkheden.

LEADS

Presenteer jouw nieuwste producten en diensten voor, tijdens en na Vélovak en verzamel leads en data met de marketingtool EasyGo.

EasyGo

Lees hier hoe je eenvoudig leads en data tijdens een deelname aan Vélovak kunt verzamelen.
Over EasyGo

FULL SERVICE

Neem deel aan de tweewielervakbeurs en maak gratis gebruik van onze Full Service Formule die een all-in standunit, verzorgde catering, marketingtools en meer bevat.

Easy deelname met Easyfairs

Lees hier over alle elementen die je krijgt bij een deelname aan Vélovak.
Lees meer

ONTMOET

Vélovak is er speciaal voor de B2B fiets- en scootermarkt, waardoor je alleen maar professionals ontmoet. Bekijk hier wie je ontmoet op Vélovak.

Wie zijn de bezoekers?

Bekijk hier uit welke branches de bezoekers komen, wat ze van Vélovak vinden en wat hun reden van bezoek is.
Over de bezoeker

Wie ontmoet je op Vélovak?

Al geruime tijd zijn we genoodzaakt elkaar vooral digitaal te ontmoeten. Op dit moment heeft iedereen behoefte aan het zien en voelen van de nieuwste producten en diensten en natuurlijk het face-to-face met branchegenoten. Lees hier meer over wie de bezoekers zijn. Hier ontdek je uit welke branches ze komen, de verdeling wat ze van de afgelopen editie van Vélovak vonden en enkele quotes.

Genereer eenvoudig leads en data met EasyGo

Tijdens Vélovak maken exposanten gebruik van de marketingtool EasyGo. Genereer meer traffic naar jouw website, monitor de uitgenodigde klanten én verzamel leads en data middels EasyGo. Dit gaat gepaard met jouw eigen online bedrijfsprofiel. Hierin kun je een overzicht van jouw nieuwste producten, brochures, video’s, het laatste nieuws en eventueel vacatures uploaden. Kortom, veel extra voordelen naast de daadwerkelijke beursstand om jouw doelstellingen te behalen!

Start-up?

Ben jij een start-up (tussen de 0 en maximaal 3 jaar oud) en richt jij je op de tweewielerbranche? Dan is dit heel interessant voor jou. Voor aankomende editie heeft vakbeurs Vélovak een start-up plein geopend. Hier worden de innovaties van de branche getoond aan de bezoekers en krijgen de retailers van de Benelux een kijkje in de toekomst. Van speciale productieprocessen of duurzaam materiaal tot connectivity en design. Ben jij een startende ondernemer? Vraag onze adviseurs naar een deelname aan het Start-up Plein.

Interesse in deelname?

Mart van Pelt
Accountmanager
+31 (0)183 – 680 676
Stuur mij een e-mail
Scroll naar top