Wij maken jouw deelname "Easy"

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Vélovak producten en diensten in de spotlights te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van het vakevenement hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle services-onderdelen op een rij

ALTIJD HULP

De beursorganisatie en het team van Event Services staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de voorbereidingen, de opbouw, het event en de afbouw.

COMPLETE STAND SERVICE

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

HEERLIJKE CATERING

Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gebruik maken van de catering op de beursvloer.

PROMOTIE SERVICE

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van Vélovak jou verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Iedere exposant krijgt 2 parkeertickets. Extra parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Vélovak. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens jouw beursdeelname en daar ligt de volledige focus op. Daarom nemen wij, de organisatie van Vélovak, zo veel mogelijk voor je uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen. Daarvoor investeer je in deelname aan vakbeurs Vélovak.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen en een goede gastheer te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.
Scroll naar top