17 & 18 september 2023 – Evenementenhal Gorinchem

Smart Badge

Maak kennis met de Smart Badge technologie!

Tijdens Velovak wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Met de ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante ‘exposanten‘ scannen met de bezoekersbadge, die ze bij binnenkomst ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvang je als bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Onze exposanten vullen voorafgaand aan de vakbeurs hun online profiel in en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek naar je doorgestuurd. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face-to-face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Dankzij de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

HOE WERKT HET?

Door jouw badge eenvoudig te scannen met badgelezer van de desbetreffende exposant ontvang jij de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) de volgende morgen na het beursbezoek via e-mail.

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten je hebt bezocht. Je ontvangt de volgende morgen een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij interessant vindt.

Scroll naar top