17 & 18 september 2023 – Evenementenhal Gorinchem

Bezoekers

Waarom je tweewielervakbeurs Vélovak niet wilt missen

Op 18, 19 en 20 september 2022 vindt hét bedrijfsuitje van de tweewielerbranche plaats in Evenementenhal Gorinchem. Vélovak is dé complete tweewielervakbeurs speciaal voor de distributeurs, retailers en dienstverleners uit de fiets- en scooterbranche van de Benelux.  Op Vélovak kun je alles vinden voor het compleet en onderscheidend maken van jouw winkel of dienstverlening. Het aanbod varieert van fietsen, sportieve fietsen, scooters en accessoires tot winkel- en werkplaatsinrichting, onderdelen, e-mobility, diensten en systemen van de officiële merken en distributeurs.

Dit is het inkoop-, netwerk- en kennismoment voor de tweewielerbranche.

TOTAAL AANBOD

Op Vélovak ontdek je alle productgroepen voor jouw winkel, werkplaats of dienstverlening.

NETWERK

Hier ontmoet je alleen vakgenoten uit de branche en de officiële merken distributeurs.

KENNIS

Ontdek de nieuwste trends, verschillende innovaties en krijg handige tips in het Tweewieler Kennistheater.

SCOOTERS

Vélovak is niet alleen dé vakbeurs gericht op fietsen, maar ook voor scooters en brommers.

Mis niets met de nieuwsbrief van Vélovak!

Wie zijn de exposanten?

Van fietsen, sportief en scooters tot accessoires en onderdelen, winkel- en werkplaatsinrichting tot diensten en systemen. Wil je meer weten over de productgroepen die je op de tweewielervakbeurs vindt? Lees dan het exposantenprofiel voor een overzicht in de segmenten.

Ben je benieuwd welke officiële dealers en distributeurs je aankomende editie op Vélovak kunt ontmoeten? Bekijk dan de online deelnemerslijst en ontdek verschillende nieuwe producten, innovaties en nieuws van het betreffende bedrijf!

Wat is er te doen?

Op Vélovak ontdek je niet alleen de nieuwste producten, diensten en innovaties van de exposanten. Je kunt ook nieuwe kennis en inspiratie opdoen voor je onderneming tijdens praktische sessies in het Tweewieler Kennistheater en verschillende nieuwe modellen fietsen en e-scooters uittesten op het Testparcours. Daarnaast kun je ook een blik werpen op de toekomst en innovatieve start-ups ontdekken op het Start-up Plein. Tot slot, is er een programma voor de specialist in sportieve fietsen en kun je genieten van een een lekker speciaal biertje in het nieuwe Sport Café. Lees op deze pagina het gehele programma van tweewielervakbeurs Vélovak.

EasyGo, jouw digitale draagtas

Tijdens aankomende editie kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw beursbezoek maken door middel van je eigen bezoekers Smart Badge. Daarnaast kun je door middel van je Smart Badge ook jouw visitekaartje delen met een exposant of partner van Vélovak.

Bekijk hier hoe EasyGo werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten, diensten en innovaties gebaseerd op jouw persoonlijke interesses en stuur het eventueel door met één klik naar een collega.

De veiligste plaats voor de tweewielerspecialist

Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Dat heeft de overheid nogmaals bevestigd in de persconferentie van 13 augustus j.l. Dat betekent ook dat Vélovak in Evenementenhal Gorinchem doorgaat. Lees in de Covid-19 FAQ hoe wij de veiligste omgeving voor alle bezoekers, exposanten, partners en ons eigen personeel gaan neerzetten.

LEES HET LAATSTE VÉLOVAK NIEUWS

Scroll naar top