Waarom je tweewielervakbeurs Vélovak niet wilt missen

TOTAAL AANBOD

Op Vélovak ontdek je alle productgroepen voor jouw winkel, werkplaats of dienstverlening.

NETWERK

Hier ontmoet je alleen vakgenoten uit de branche en de officiële merken distributeurs.

KENNIS

Ontdek de nieuwste trends, verschillende innovaties en krijg handige tips in het Tweewieler Kennistheater.

SCOOTERS

Vélovak is niet alleen dé vakbeurs gericht op fietsen, maar ook voor scooters en brommers.

Wie zijn de exposanten?

Van fietsen, sportief en scooters tot accessoires en onderdelen, winkel- en werkplaatsinrichting tot diensten en systemen. Wil je meer weten over de productgroepen die je op de tweewielervakbeurs vindt? Lees dan het exposantenprofiel voor een overzicht in de segmenten.

Ben je benieuwd welke officiële dealers en distributeurs je aankomende editie op Vélovak kunt ontmoeten? Bekijk dan de online deelnemerslijst en ontdek verschillende nieuwe producten, innovaties en nieuws van het betreffende bedrijf!

Wat is er te doen?

Op Vélovak ontdek je niet alleen de nieuwste producten, diensten en innovaties van de exposanten. Je kunt ook nieuwe kennis en inspiratie opdoen voor je onderneming, verschillende nieuwe modellen uittesten en de sportieve fietswereld beleven onder genot van een lekker biertje. Lees op deze pagina het gehele programma van tweewielervakbeurs Vélovak.

NIEUW: EasyGo, jouw digitale draagtas​

Tijdens aankomende editie kun je eenvoudig een persoonlijk overzicht van jouw beursbezoek maken door middel van je eigen bezoekers Smart Badge. Daarnaast kun je door middel van je Smart Badge ook jouw visitekaartje delen met een exposant of partner van Vélovak.

Bekijk hier hoe EasyGo werkt en maak gemakkelijk een overzicht van de nieuwste producten, diensten en innovaties gebaseerd op jouw persoonlijke interesses en stuur het eventueel door met één klik naar een collega.

Easy visit, safe visit

Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Easyfairs en Vélovak stellen alles in het werk om de veiligste plek te creëren om elkaar te ontmoeten en zaken te doen. Onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen zijn ook in september 2020 met succes geauditeerd door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze topprioriteit.

Mis niets met de nieuwsbrief van Vélovak!

LEES HET LAATSTE VÉLOVAK NIEUWS

Scroll naar top