17 & 18 september 2023 – Evenementenhal Gorinchem

Campagne: Kort ritje? Da’s zo gefietst!

In dit artikel

mentaal

Campagne: Kort ritje? Da’s zo gefietst!

In Nederland pakt iedereen regelmatig de fiets. Wij als fietsland staan stipt op nummer 1 in de wereld als het gaat om het pakken van de fiets, maar liefst een kwart van alle verplaatsingen in ons land gaat met de fiets. Toch zouden veel Nederlanders net even wat vaker op de fiets naar het werk, de sportschool, vrienden, of de bakker willen gaan. Maar vaak wint de macht der gewoonte.

Om mensen daarbij een zetje in de rug te geven start vandaag een nieuwe publiekscampagne. Want een kort ritje? Da’s zo gefietst. Staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) geeft vandaag in Maastricht het startschot voor deze campagne.

Om daarbij een zetje in de rug te geven start een nieuwe publiekscampagne. Want een kort ritje? Da’s zo gefietst! Staatssecretaris Heijnen (Infrastructuur en Waterstaat) geeft vandaag het startschot voor deze drie jaren durende campagne en zegt het volgende.


“Gezonder leven en meer bewegen staat bij het begin van elk nieuw jaar bij veel mensen bovenaan de lijst met goede voornemens. Met deze campagne helpen we een handje mee.
En het is vaak heerlijk om voor kleine stukjes de fiets te pakken. Even wat beweging, een frisse neus en een leeg hoofd. Waar meer wordt gefietst, klaart de lucht vaak letterlijk en figuurlijk op”.

Promoot ook verder bij jouw klanten de positieve effecten van het fietsen naast jouw nieuwste modellen en neem de campagne mee in je content planning. Op www.nieuwsienw.nl en www.DasZoGefietst.nl kun je beeldmateriaal downloaden die vrij te gebruiken is.

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top