17 & 18 september 2023 – Evenementenhal Gorinchem

Onze services

Standbouw

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, naambord(en), verlichting door duospots en vloerbedekking.

 

Daarnaast kun je gemakkelijk via de exposantenportal of via onze afdeling Event Services andere zaken huren voor de gewenste uitstraling.

Wil je graag extra opvallen bij de bezoekers? Een andere optie is een opgebouwde stand in jouw eigen huisstijl voor een budgetvriendelijke prijs. Zodat jij bij aankomst op de opbouwdag direct je stand kunt aankleden met jouw presentatiemateriaal.

Wij maken jouw deelname ‘Easy’ met de Full Service formule

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Velovak jouw producten, diensten en innovaties in de spotlights te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van de vakbeurs hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Ontdek de voordelen van EasyGo

EasyGo is onderdeel van het standaardaanbod van een deelname aan Velovak. Een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

 

Als exposant haal je met EasyGo nog meer uit jouw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

Welk pakket past het beste bij jouw doelstelling?

Scroll naar top