Wij maken jouw deelname "Easy"

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Velovak en World on Wheels producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met jouw doelgroep(en) en zaken te doen. Als deelnemer van de vakbeurs hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen van beursdeelname te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle service-onderdelen op een rij

ALTIJD HULP

De beursorganisatie en het team van Event Services staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de voorbereidingen, de opbouw, het event en de afbouw.

COMPLETE STAND SERVICE

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, naambord(en), verlichting door duospots en vloerbedekking.

HEERLIJKE CATERING

Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gebruik maken van de catering op de beursvloer. (drankjes zijn gratis)

PROMOTIE SERVICE

Voorafgaand aan je deelname biedt de organisatie van Velovak jou verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten.

PARKEREN

Er is voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Iedere exposant krijgt 2 parkeertickets. Extra parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor je klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is je bedrijfsnaam prominent in beeld.

Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETING MATERIALEN

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’.  Gebruik de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je een promotiepakket per post met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of ze uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

GRATIS E-TICKETS

Tip: vermeld dat de bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via jouw persoonlijke registratielink. Deze link vind je in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houd My Easyfairs dus goed in de gaten. 

Extra exposure mogelijkheden

Wil je graag ook opvallen in de communicatie in aanloop naar de beurs of tijdens de beurs buiten jouw eigen stand? Neem dan contact met ons op. We kijken dan samen naar de beste mogelijkheden passend bij jouw doelstelling.

 

Scroll naar top