In dit artikel

Beta-C45PRO+AX_4

#werkplaatswoensdag: Beta Benelux’s tip voor de werkplaats

#werkplaatswoensdag is voor Beta Benelux een mooie gelegenheid om tips en tricks te geven over de ideale werkplaatsinrichting. Een product van Beta die deze spotlight absoluut verdiend is onze werkplaatsinrichting C45PRO.
Op dit moment ons meest verkochte inrichting die een beter rendement haalt uit je werkplaats.

Bij Beta Benelux krijgen we de vraag steeds meer. Een efficiënte, veilige en overzichtelijke werkplek die betaalbaar is. Met de Beta C45PRO kunnen we deze oplossing bieden.

Werkruimtes hebben de neiging vol te raken. Oude gereedschappen, overgebleven materialen of dat ene oude karretje in de hoek zorgen ervoor dat er niet veilig en efficiënt gewerkt kan worden.
De C45PRO is volledig modulair en biedt de mogelijkheid om je werkplaatsinrichting te optimaliseren en PROfessionaliseren Dit is belangrijk, omdat elke werkplaats anders gebruikt wordt. Inventariseer daarom in wat je dagelijks nodig hebt en pas daar je werkplaats op aan.
Bij het maken van de juiste keuze voor je werkplaats ga je zien dat je veiliger, overzichtelijker, efficiënter en met meer plezier kunt werken.

Vanaf maart 2022 kunnen wij je nog makkelijker helpen deze keuzes te maken door middel van onze 3D-configurator. Tegen die tijd beschikbaar op www.beta-tools.com. Kun je niet wachten om jouw werkplaats te optimaliseren, of heb je hulp nodig dit te realiseren? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag langs op locatie.

SAMENVATTEND:

  • Pas je werkomgeving aan je wensen aan.
  • Volledig modulair.
  • Professionele uitstraling.
  • Werk veilig, overzichtelijk en efficiënter.
  • Ervaar meer werkplezier.

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top