In dit artikel

Thumbnail VV2022

Welke tweewielers zag je terug in de promovideo van Velovak?

Heb jij al de promovideo van Velovak 2022 gezien? Niet alleen Tour de France commentator, voormalig beroepsrenner én Relatiemanager Muon E-bikes, Stef Clement, kwam hierin naar voren, maar ook verschillende tweewielers stalen de show! Graag delen wij met je welke modellen dit zijn.

MUON Performer van Timyo E-bikes - Muon E-bikes

Snel en sportief door het verkeer. Met de Performer omzeilt je klant files eenvoudig en werken ze mee aan een schone stad. En genieten ze ondertussen van de stille aandrijving van de sportieve fiets. Bij iedere trap voel je zijn ondersteuning, heerlijk. Zonder glimlach door de stad biken is nagenoeg onmogelijk.

Het design van de Performer is het maatwerk dat past bij het sportieve karakter van jouw klant. En dat geldt voor de hele e-bike: schijfremmen, maar liefst 80 lux aan verlichting en de geruisloze riem die het achterwiel aandrijft. Laat jouw klanten de kracht van een echte Muon ervaren. Bekijk het online bedrijfsprofiel via de button hieronder of neem hier contact op met het merk.

AGM Goccia GEV1000 Red van International Mobility Group

De AGM Goccia heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen. De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een vlotte rit. De AGM Goccia is voorzien van een 20Ah of 28Ah accu. De 20Ah accu heeft een actieradius tot wel 60 km en is voor de meeste gebruikers voldoende om onbezorgd op weg te gaan, de 28Ah accu heeft een actieradius tot wel 75 km.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de scooter zeer wendbaar. De scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter, dit in combinatie met het verstelbare stuur is een garantie voor optimaal rijcomfort. Het mooiste; dat alles voor een aantrekkelijke prijs vanaf € 1.499 incl. btw excl. rijklaar maken. Bekijk het online bedrijfsprofiel of neem contact op met het merk via de button hieronder.

De Red Bull Racing E-step RACE ALL 8,5" van PRO-Mounts International BV

PRO-mounts heeft de exclusieve distributierechten van de officiële Red Bull racing E-steps. De uitgebreide en innovatieve RACE ALL is geschikt voor vele doeleinden, met de 350W motor en 7,5Ah lithium batterij, opvouwbaar mechanisme & 8,5″ anti-lekbanden bied deze RACE ALL E-step vele mogelijkheden om aan het dagelijks verkeer deel te nemen. De RACE ALL E-step is geschikt om veilig te rijden op alle soorten wegen.

De RACE ALL E-step 8,5″ is uitgerust met extra heldere LED verlichting aan de voorzijde, een rode LED verlichting aan de achterzijde (mét remlicht). Op het LCD display lees je diverse zaken af zoals verlichting, snelheid, kilometerstand (ODO), rit-afstand en batterij niveau.
De RACE ALL E-step is verder uitgerust met een Siliconen antislib deck (met officiële Red Bull Racing logo), schijfrem achter i.c.m. een elektronische rem voor en anti-lek honingraat banden, daarnaast is de RACE ALL E-step vouwbaar waardoor het formaat halveert en makkelijk mee te nemen is. Bekijk het online bedrijfsprofiel via de button hieronder of neem hier contact op met het merk.

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top