In dit artikel

Vélovak 2021 top

Wat waren de meest bekeken producten in 2021?

In het jaar 2021 kon de branche eindelijk weer samenkomen op onder andere Vélovak, maar welke innovaties, producten en diensten vielen het meest op in 2021? Graag blikken wij met je terug op 2021 met de 10 meest bekeken producten op velovak.nl.

PUKY Steel Classic series 12/16/18 Inch.

Gave nieuwe serie 12/16 en 18 Inch Classic modellen van de producent van kindervoertuigen en fietsen die al meer dan 70 jaar bestaat. Een veilige en lichte kinderfiets met een hoogwaardige voormontage voor de vakhandel.

Accu E-Bike Phylion Joycube Wall-ES XH370-13J

Type: XH370-13J (37v 13Ah (481Wh)) Wall-ES

Betreft een originele, nieuwe accu

Kleur zwart, bij ons geleverd inclusief achterlicht. Vervangt ook de grijze versie zonder achterlicht.

Toegepast op Hollandia, Vogue, Keiler, Troy, Rivel, Mobion, Zyssler, Antec e.d. Tevens de accu voor de “Bonus-fiets” van Albert Heijn en De Ruyter Albertville (o.a. Kruidvat).

Alpha waterstof-fiets

De Alpha is de eerste en enige fiets op waterstof ter wereld. Deze e-bike wordt door waterstof uit een in de fiets geïntegreerde tank aangedreven, middels een brandstofcel. De fiets is verder voorzien van een Brose middenmotor, een Enviolo traploze versnellingsnaaf, schijfremmen en een geveerde voorvork.

10.000KM+ Oplossingen

Deze 10.000km+ aandrijf oplossing bestaat uit een ½”x 1/8” (3mm) KMC-kettingwiel voor, een ½”x 1/8” KMC-kettingwiel achter en de KMC e101EPT ketting.
Deze combinatie, geschikt voor Bosch motoren en Shimano en Enviolo en Rohloff naven, wijzen in veld- en laboratorium een kilometerstand van boven de 10.000 kilometer aan.  Maar met KMC’s anti-roest technologie (EPT- uitvoeringen) kunnen de onderhoudsbeurten aanzienlijk worden verminderd. 

Freebike Brooklyn 2.0

De Brooklyn 2.0 is een stoere, luxe afgewerkte sportieve elektrische fiets met onderscheidende Belt-drive. Deze elektrische fiets beschikt over een krachtige Bafang M420 middenmotor, Shimano hydraulische schijfremmen, geïntegreerde 630Wh accu en een Suntour Dual Shock geveerde voorvork, deze combinatie maakt de fiets de ideale kilometervreter. Comfortabel, sportief en onderhoudsvriendelijk.

BOXO werkplaatsinrichting en gereedschap

Een merk gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van hoogwaardig gereedschap en opslagsystemen. Met een sterke focus op onderzoek, ontwerp, duurzaamheid en kwaliteitscontrole met een realistische praktijktest om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. De BOXO-ontwerpers hebben een compleet programma voor het dagelijkse werk in de werkplaats ontwikkeld.

Red Bull racing E-steps

PRO-mounts heeft de EXCLUSIEVE distributie rechten van de officiële Red Bull racing E-steps. Met een ruime collectie voegen we een mooi product toe op het Nederlandse straatbeeld.

Kettler Cargoline

De nieuwe Kettler Cargoline. Een van de meest besproken innovaties van het afgelopen jaar. De eerste presentatie was tijdens de Eurobike afgelopen jaar.
In het seizoen 2021 zal deze cargobike in het straatbeeld van de grote steden veel te zien zijn.

TILER laadtegel

TILER is een tegel in de grond waarop je draadloos je e-bike op kan laden. Plaats de TILER standaard op de laadtegel en hij begint automatisch met laden, zo makkelijk kan het zijn! Geen gedoe meer met losse kabels en accu’s die uit de fiets gehaald moeten worden, minimale impact op het straatbeeld, veilig en strak design, en universeel.

NIPPONIA Trimo

simpele blik op de Trimo zal u meteen laten begrijpen hoe speciaal deze driewieler e-scooter is. Topkwaliteit in fabricagematerialen, fenomenaal rijgedrag en verbluffende remprestaties, naast een magnetisch ontwerp dat lijkt op een motor met een geduchte en sportieve uitstraling. Dit is niet uw typische scootmobiel.

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top