GORINCHEM – Dit jaar vindt de vierde editie van vakbeurs Vélovak eind september plaats in Evenementenhal Gorinchem. In plaats van de fietsvakbeurs van de Benelux gaat Vélovak door als de tweewielervakbeurs van de Benelux. Hier hoort ook een nieuwe branding bij die de beursorganisatie introduceert. 

 

Event Manager Mascha de Bruin van Vélovak legt deze wijziging uit: “Het is een logische stap, nadat Vélovak e-scooters en e-steps verwelkomende op het platform. Voor de aankomende editie hebben we dan ook een ruimte op de plattegrond gereserveerd voor het segment scooter en e-mobility. De pay-off ‘De fietsvakbeurs van de Benelux’ dekte niet helemaal de lading, daarom hebben we deze net als het beursconcept doorontwikkelt naar ‘De tweewielervakbeurs van de Benelux’.”

 

Naast het aanpassen van de pay-off zijn ook de beelden van de branding aangepast. Gerard van Muijden, marketing coördinator zegt het volgende: “Na twee edities te hebben gedraaid met grote groei als resultaat was het tijd voor een opfrissing. Een opfrissing die ook beter toont waar Vélovak voor staat. Nu hebben we voor elk segment van de beurs een modern beeld uitgekozen dat nog meer voor zich spreekt en past bij de uitstraling van Vélovak. In de afgelopen periode hebben we meerdere tweewielerzaken bezocht om onze nieuwe branding en pay-off te toetsen. De reacties waren positief en enthousiast en in samenspraak met hen zijn wij tot dit resultaat gekomen.”

Fietsen

winkel en werkplaats

sportief

Accessoires en onderdelen

Scooters en e-mobility

diensten en systemen

De huisstijl van Vélovak kenmerkte zich met name door haar herkenbare geel en zwarte kleuren. Die kleuren domineren nog steeds, maar aan het totaalbeeld is vanaf nu ook meer fris wit toegevoegd. “De nieuwe huisstijl en daarmee de uitstraling van Vélovak heeft enige tijd in beslag genomen. Dat is bewust zo gedaan, omdat we streven naar een huisstijl die alle verschillende segmenten vertegenwoordigd. Zowel alle bezoekers als de exposanten moeten zich herkennen in de opgefriste branding. We zijn blij dat de eerste reacties zo positief zijn en dat men de branding omarmd. Op naar een fantastische 2020-editie in september”, aldus De Bruin.

Vélovak 2020

Vélovak 2020 De tweewielervakbeurs Vélovak viert in 2020 haar vierde editie op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. Voor meer informatie: www.velovak.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top