GORINCHEM – De finale van de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar vindt dit jaar voor het eerst plaats op de tweewielervakbeurs Vélovak in Evenementenhal Gorinchem. De 23ste uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar is op maandag 28 september 2020 op Next Level, de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Deze verkiezing is een initiatief van het vakblad Tweewieler en is een ranking die jaarlijks via mystery visits en een vakjury tot stand komt. De inschrijving voor de verkiezing ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2020’ is vanaf afgelopen vrijdag geopend.

“De keuze voor Vélovak als finalepodium is een heel bewuste”, vertelt Tweewieler-hoofdredacteur Harrie Hoitink. “Vélovak ontwikkelt zich snel en gedegen tot dé fysieke ontmoetingsplek voor bedrijven in de tweewielerbranche, wij groeien als mediaplatform hard als het gaat over kennisdeling en informatieoverdracht tussen professionals. We bedienen beide dezelfde doelgroep en willen beiden ondernemers naar een hoger plan tillen, opdat ze klaar zijn voor de belangrijke rol die de fiets en het tweewielerbedrijf op mobiliteitsgebied gaat vervullen. Het voelt goed dat we de branche met deze samenwerking kunnen helpen versterken.”

 

Beursorganisator Easyfairs van Vélovak is zeer enthousiast met de komst van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing. “We zijn erg verheugd en trots dat we de mooie verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar mogen verwelkomen op de tweewielervakbeurs van de Benelux, Vélovak. Het is fantastisch dat we de gehele branche steeds meer bij elkaar kunnen brengen als de hechte community die het is. Daar past de uitreiking van een zeer gewaardeerde prijs als de Tweewielerwinkel van het Jaar perfect bij. Wij gaan alle noodzakelijke maatregelen treffen om Vélovak – net als alle andere vakbeurzen – corona-proof te maken. Bovendien beschikken we over een enorm beurscomplex van meer dan 20.000 vierkante meter waar mensen zich op een veilige afstand van elkaar kunnen bewegen. Voor alles geldt dat de gezondheid en veiligheid van iedereen voorop staat, dat is het uitgangspunt en daar gaan wij alles aan doen”, aldus Mascha de Bruin Head of Event Vélovak.

 

De zoektocht naar de mooiste, meest renderende, meest onderscheidende, meest innovatieve tweewielerzaak van Nederland en Vlaanderen wordt dit jaar alweer voor de 23ste keer gehouden door vaktitel Tweewieler. Hoofdpartner van de verkiezing is de ANWB en partner is Juncker Bike Parts. De winnaar van de verkiezing wordt de opvolger van Jansen 2Wielers uit Barneveld en mag zich een jaar lang Tweewielerwinkel van het Jaar noemen. Aan de verkiezing kunnen – net als bij voorgaande edities – tweewielerwinkels deelnemen uit Nederland en Vlaanderen. Ze kunnen zichzelf aanmelden, maar ook worden voorgedragen door een leverancier, importeur of fabrikant.

De awardshow wordt gehouden op maandag 28 september 2020 vanaf 17.30 uur. De uitreiking is van 18.15 tot 19.15 uur op Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Naast de titel ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2020’ worden meer prijzen uitgereikt. Uit de genomineerden worden ook vier regiowinnaars verkozen: Regio Noord, Regio Midden, Regio Zuid en Regio Vlaanderen. De inschrijving voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2020 is vanaf nu tot en met vrijdag 19 juni geopend. Zodra de inschrijving gesloten is, gaat de vakjury een deskcheck uitvoeren en op pad om winkels te boordelen. Hieruit komen de vier regiowinnaars. Dit zijn professionals die de afgelopen jaren hun sporen in de tweewielerbranche ruimschoots verdiend hebben. Dit jaar letten zij onder meer op klanttevredenheid en zorgdragen voor topervaringen buiten het hoogseizoen.

 

Voor meer informatie en inschrijven: https://www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top