GORINCHEM – Tweewielervakbeurs Vélovak en Roetz-Bikes gaan een samenwerking met elkaar aan. Deze zou in eerste instantie worden gelanceerd op Vélovak 2020, maar vanwege covid-19 kon de beurs in september niet doorgaan. “Er zou op Vélovak 2020 veel nieuws te ontdekken zijn, waaronder de samenwerking met Roetz-Bikes. Zij streven naar een circulaire en inclusieve samenleving en gezamenlijk met Roetz-Bikes zouden we de speciale Vélovak-fiets presenteren. Helaas heeft dit niet door kunnen gaan, maar we gaan dit in een andere vorm doorzetten. Vélovak komt namelijk samen met Roetz-Bikes naar de tweewielerzaken toe deze winter”, zegt Gerard van Muijden, Marketingcoördinator Vélovak.

Van Muijden: “De reden voor de samenwerking is logisch. Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en willen graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij en onze community. Roetz-Bikes is hierin een fijne samenwerkingspartner. Zij staan voor het geven van een tweede leven aan bruikbare grondstoffen en leiden daarnaast ook stoere mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken. Op deze manier helpt Roetz-Bikes bij het tekort aan fietsenmakers én biedt deze mannen en vrouwen goede vooruitzichten voor een vaste baan. Kortom, een fantastisch initiatief dat wij graag steunen.”

“Wij waren erg content met de invulling die wij konden leveren met de Vélovak-fiets. Roetz is trots op het eindresultaat met betrekking tot de Vélovak-fiets en de samenwerking hierin! Jammer, maar begrijpelijk, geen Vélovak 2020, maar de Vélovak-fiets en daarmee de beurs nemen wij de komende periode mee het land in. Uiteraard gepaard met de presentatie van ons concept en onze nieuwste modellen, die mooie kansen bieden aan de tweewielerwinkels van de Benelux. De productie van Roetz fietsen vindt namelijk plaats in Nederland, daardoor hebben wij nauwelijks last van lange levertijden. Ons verhaal, bouwen van prachtige fietsen op basis van een gebruikt frame door stoere mannen en vrouwen die het fietsvak willen leren, leggen we met deze opvallende fiets nog beter uit!”, aldus Kees de Vos namens Roetz-Bikes.

Belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar de Vélovak-fiets, het concept en de modellen van Roetz-Bikes kunnen via de website van Vélovak contact opnemen via www.velovak.nl/exhibitor/roetz-bikes.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top