In dit artikel

Seijbel Photography-7492

QWIC maakt debuut op tweewielervakbeurs Velovak

GORINCHEM – Het bekende e-bikemerk QWIC debuteert dit jaar op de tweewielervakbeurs Velovak in Evenementenhal Gorinchem. Met ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’, oog voor detail en hun innovatieve en moderne design e-bikes komen ze naar de vijfde editie van Velovak op 18, 19 en 20 september 2022. Ook doet QWIC mee aan het Testparcours, waar vanaf hun tweede stand bezoekers direct kunnen wegrijden en de nieuwste modellen zelf kunnen uittesten.

Wij zijn ontzettend blij met de komst van zo’n bekend en innovatief e-bikemerk als QWIC naar Velovak. Ze organiseren normaliter altijd een huisshow in september, maar dit jaar kiezen ze ervoor om hun debuut te maken als deelnemer aan Velovak. Wij heten hen, net als veel andere merken, van harte welkom en kijken ernaar uit om er een groot succes van te maken”, zegt Mart van Pelt, accountmanager Velovak, namens beursorganisator Easyfairs.

Andere merken die hun nieuwste modellen laten zien op de vijfde editie van Velovak zijn onder meer Eleiga / MMR, Freebike, GOcycle, Huyser, I:SY, International Mobility Group, Muon E-bikes, New Brinckers, PRO-Mounts International, Timyo E-bikes, Trade & Traffic Plus, Trenergy, VDW Bikes, Velo de Ville en Vogue Bikes.

Sport Cafe de Demarrage

Tijdens Velovak is er ook een omvangrijk programma met onder andere de lancering van De Werkplaats voor technische trainingen en speciale inspiratiesessies in het Sport Café de Demarrage. Verschillende inspiratiesessies voor de sportspecialisten worden mede mogelijk gemaakt door niemand minder dan Jim van den Berg van Cyclinglab en JOIN-trainingsapp. Daarnaast kunnen de ondernemers in de tweewielerbranche kennis en inspiratie opdoen over de meerwaarde van hun bedrijf, de connected bike, het fietsplan en meer in de Velovak Academy. Ook vindt voor het eerst de feestelijke uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing van vakblad Tweewieler plaats op de beursvloer van Velovak.

“Wil jij ook de eigenaren en het personeel van de tweewielerwinkels, sportspeciaalzaken en de bedrijven die tweewielers inzetten voor zakelijk gebruik ontmoeten? Neem dan vrijblijvend contact op met mij, Mart van Pelt, accountmanager Velovak: tel: 0183-680676, e-mail: mart.vanpelt@easyfairs.com. Voor meer informatie: www.velovak.nl.

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top