Tweewielervakbeurs Vélovak 2020 heeft in verband met covid-19 niet plaats kunnen vinden, maar een van de mooie producten die je niet mag missen is de innovatieve start-up Ostrichoo. De beursorganisatie sprak Michael Hu, oprichter van het merk Ostrichoo E-bikes.

Helaas kon Vélovak 2020 niet doorgaan, wat zouden jullie gaan presenteren?

Dit jaar wilden wij eigenlijk onze modellen, de Ostrichoo Nero en de Ostrichoo Julius presenteren op de Velovak beurs, maar helaas ging dit niet door. De nieuwe modellen zijn geavanceerder, lichter en robuuster dan voorheen. Ook zijn onze elektrisceh fietsen uitgerust met een supercondensator in plaats van de gebruikelijke lithium-ion batterijen. We zijn niet voor niets de leverancier van ’s wereld snelst ladende e-bike. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.

Klinkt heel interessant, wat zijn de voordelen in een notendop?

We krijgen vaak de vraag “waarom wij een supercondensator gebruiken?”.  Simpel, er zijn veel voordelen, zoals: snel opladen, langere levensduur, geen zware metalen, een accu die niet warm wordt bij gebruik en meer.

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Helaas wel, de fietser zal wel moeten ingeven op actieradius. Gemiddeld heeft een Ostrichoo E-bike zo’n 35km range. Voor de meesten meer dan voldoende, maar lang niet voor iedereen geschikt!

 

Met de groeiende mobiliteitsproblemen in grote steden is een Ostrichoo E-bike de ideale oplossing. In 30 min volledig opgeladen en betrouwbaar in alle weersomstandigheden. Wij verwachten dan ook de komende tijd flink te gaan groeien.

 

Groeien doe je niet alleen, maar samen en daarom zijn we op zoek naar meer dealers in heel Benelux. Mocht onze technologie jou aanspreken, stuur ons dan zeker een berichtje.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top