Alles gaat de afgelopen tijd even anders dan normaal, maar de tweewielerbranche heeft haar kansen volop benut het afgelopen jaar. Het team van Vélovak vroeg Ron Yanse, Verkoopleider Benelux van Firma Hermann Hartje KG, over de 2021 collecties, trends en hoe zij als onderneming de tweewielerspecialist ondersteunen.

Welke nieuwe producten hebben jullie onlangs gelanceerd die jullie eigenlijk ook op Vélovak zouden presenteren?

Wij hadden op Vélovak een deel van onze nieuwe collecties fietsen van VICTORIA, CONWAY en TERN willen presenteren. Wij zouden onder andere de eAdventure serie 12.10 en eTrekking 9.8 van VICTORIA tonen en de nieuwe RLC FS XC/DC van CONWAY. Daarnaast was het plan om een wandpresentatie van ons eigen exclusieve onderdelenmerk CONTEC op te stellen. Enkele nieuwe producten van CONTEC zijn bijvoorbeeld de koplamp DLUX en het kettingslot POWERLOC. Bekijk voor meer informatie de brochures van de merken.

Over een uitdagende tijd gesproken, hoe ondersteunt Firma Hermann Hartje KG de ondernemers in deze periode?

Wij doen er alles aan om zo goed mogelijk te kunnen blijven leveren aan onze klanten. Wij proberen de ondernemers zoveel mogelijk onderdelen te laten plannen voor gespreide levering.

Welke tip zou je de retailer graag mee willen geven om nu de kansen volop te benutten?

Houd vol, we zitten met zijn allen in een prachtige branche en er komen ongetwijfeld (nog) betere tijden aan.

De tweewielerbranche loopt zeer goed, maar wat zijn de trends voor de aankomende 2 jaren?

En welke kansen liggen hier voor de dealers en dienstverleners van de Benelux?

Alle trends en vernieuwingen (zoals kleinere accu’s en connectiviteit) op het gebied van e-bikes zullen zich nog sterker doorzetten. Verder zal het gebruik van e-bikes voor woon-werkverkeer alleen maar toenemen. Ook zien wij een toename van de populariteit van compacte cargo bikes. Onze TERN modellen GSD, HSD en Chike zijn goede voorbeelden van oplossingen voor de vraag hiernaar.

Tot slot, waarom zou de tweewielerspecialist zeker even tijd vrij moeten maken om een kijkje te nemen op Vélovak in september?

Omdat het belangrijk is, en uiteraard ook fijn zal zijn, om elkaar na ruim anderhalf jaar weer eens op een beurs te kunnen ontmoeten en alle nieuwe producten in `het echt` te bekijken in plaats van online.

Bezoek het online bedrijfsprofiel van Firma Hermann Hartje KG voor meer informatie.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top