Vermijd gefrustreerde klanten en toon jouw actuele aanbod

Fietsen zijn momenteel niet aan te slepen sinds het coronavirus door Europa raast. Eén van de weinige voordelen die dit virus heeft op onze branche. Een nadeel is dat veel fabrikanten de grote vraag niet aankunnen, waardoor leveringen van bepaalde merken soms moeilijk is. Dit tot grote ergernis van jouw klant(en) die zich tegenwoordig online voorbereid en op jouw website hun gewenste merk heeft gevonden. Echter bij binnenkomst blijkt deze fiets helemaal niet op voorraad te zijn. De gefrustreerde klant verlaat je zaak op zoek naar een andere winkel in de buurt die wel de gewenste fiets verkoopt.

 

Deze teleurstellingen zijn te voorkomen als je een actueel aanbod op jouw site toont. Cees & Co helpt je hier graag bij. Zij maken snel en eenvoudig een op maat gemaakte webshop voor jouw organisatie en koppelen deze aan het CycleSofware systeem. Hierdoor wordt je productaanbod en voorraad met één klik op de knop dagelijks aangepast.

Door een webshop van Cees & Co krijgen jouw klanten altijd een actueel overzicht van jouw aanbod in de winkel en kunnen zij zelfs online hun fiets bij je bestellen. Tevens kost het maken van de webshop je weinig tot geen tijd, want Cees & Co nemen alles voor je uit handen. Zo kun je blijven doen waar je als vakman goed in bent, namelijk zorg dragen voor de fiets!

 

Benieuwd wat Cees & Co voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met Teun Portegies van Cees & Co via het online bedrijfsprofiel.

Teun Cees & Co-1

Teun van Cees & Co

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top