Update coronavirus 22 april 2020

In de persconferentie van 21 april 2020 is bekend gemaakt door de Nederlandse overheid dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Vélovak niet in deze periode valt, willen wij jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat Vélovak veilig is, en dat iedereen zich veilig voelt. Wij zijn daarom bezig om Vélovak corona-proof te maken en hopen hier binnenkort meer bekend over te maken. Houd daarom onze website en social media-kanalen goed in de gaten, want hierop plaatsen wij onze updates.

CEO Easyfairs Nederland, Jeroen van Hooff over de huidige situatie: “We hadden ons dit beursjaar anders voorgesteld, maar na de nieuwe overheidsmaatregelen die zijn afgekondigd is duidelijk dat opnieuw veel beurzen en events niet plaats kunnen vinden. En het doet pijn dit te moeten melden. Wij weten als geen ander hoe exposanten, bezoekers, partners en onze eigen medewerkers heel erg uitkeken naar het event van hun community. Voor nu bekijken wij per event, die voor 1 september zou plaatsvinden, in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing.

Tegelijkertijd realiseren wij ons dat er na deze bizarre periode een tijd komt dat we niets liever willen dan elkaar face-to-face ontmoeten. Al was het maar om elkaar even weer in de ogen aan te kijken, bij te praten onder het genot van een kop koffie en vooruit te kijken naar de toekomst die op ons wacht. En dát is de tijd dat wij er meer dan ooit voor jullie zijn.

In de tussentijd voelen wij ons erg gesteund door het begrip en de betrokkenheid en loyaliteit van onze exposanten, bezoekers, partners en leveranciers. Dat doet ons enorm goed.

 

Zorg goed voor elkaar!”

 

#StayStrong

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top