Welcome to the Timyo Family!

Beschrijving

Welcome to the Timyo Family!

Sinds kort hebben wij twee nieuwe aanwinsten in ons team: accountmanager Daan Peereboom Voller en Sales Manager Ernst Breunesse. Graag stellen beide heren zich kort aan je voor.

Daan Peereboom Voller

Kan je wat over jezelf vertellen?
“Zeker. Mijn naam is Daan Peereboom Voller en ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Alkmaar, vlakbij het Noord-Hollandse duinreservaat. Hier fiets ik altijd graag een lekker rondje met mijn e-bike. Ook kickboks ik en breng ik in het weekend graag tijd door met vrienden.”

Waarom heb je voor Timyo gekozen?
“Omdat ik mezelf graag verder wil ontwikkelen en specialiseren in de verkoop buitendienst. Timyo voert drie mooie en innovatieve merken, volledig in eigen beheer, en dit spreekt mij erg aan.”

Welke rol ga je vervullen?
“De rol die ik ga vervullen is die van accountmanager, regio Noord Holland en Zuid-Holland”

___________________________________________

Ernst Breunesse

Kan je wat over jezelf vertellen?
“Mijn naam is Ernst Breunesse. Ik ben 57 jaar en woon in de Utrechtse plaats Odijk. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Racefietsen, tennis, padel en skiën zijn dingen waar ik gelukkig van wordt.”

Waarom heb je voor Timyo gekozen?
“Timyo heeft een hele duidelijke strategie en bijbehorend plan voor de komende jaren. Denk hierbij aan merkenstrategie, productieplannen en intern en extern beleid. Ook hangt er een positieve teamspirit die al tijdens het teamuitje en Eurobike in Frankfurt heb mogen ervaren. Het geeft me een goed gevoel om weer met oude én nieuwe collega’s te kunnen samenwerken.”

Welke rol ga je vervullen?
“Een combinatie van Sales Agent Europa en commerciële support in Nederland.”

Wij wensen beiden veel succes en veel werkplezier toe!

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top