Vernieuwde Exclusive met 5-puntsgordel

Beschrijving

Oorsprong
De Exclusive lijn bevindt zich aan de bovenkant van onze range en is speciaal ontworpen voor ouders die er graag op uit trekken met hun kinderen en die optimale bescherming, veiligheid en gebruiksgemak willen.

Wat is er veranderd?
De meest in het oog springende verandering is de nieuwe 5-puntsgordel. De gordel is afgewerkt met zachte gordelpads uit hetzelfde luxe materiaal als van het nieuwe, volledig waterdichte kussen. Op het gebied van design en gebruiksgemak hebben de fietszitjes een nieuwe achterplaat gekregen met een chique, embossed logo, de voetsteunen van het voorzitje worden uit ander, sterker materiaal vervaardigd en zijn voorzien van een metalen versterking die in het fietszitje bevestigd wordt en de framebevestiging is vernieuwd waardoor het zitje eenvoudiger en sneller te bevestigen is maar waardoor het ook minder hoog op de fiets komt.

Word gezien
Als fietser ben je extra kwetsbaar in het verkeer. Vooral in de donkere maanden en tijdens slecht weer. Daarom zijn de Exclusive maxi plus en Tour plus standaard uitgerust met LED verlichting om extra op te vallen in het verkeer. Deze LED verlichting verkopen we ook los en kan gemonteerd worden op de huidige modellen Exclusive maxi en tour. Simply Safe.

Duurzaamheid
Wij geloven in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. Daarom recyclen we het grootste deel van ons afvalmateriaal en wordt de nieuwe Exclusive Plus serie voorzien van een meer milieuvriendelijke verpakking zonder plastic.

Kleur en beschikbaarheid
De Exclusive Plus is beschikbaar als voorzitje voor kinderen tot 15kg, als achterzitje voor kinderen tot 22kg en als Tour, tevens voor kinderen tot 22kg. Alle modellen zijn beschikbaar in zes stijlvolle kleurcombinaties en er zijn bijpassende windschermen en helmen beschikbaar.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top