Ride Out Amsterdam, een belevingswereld rond de fiets – samen met Resatec

Beschrijving

De traditionele fietsenwinkel is al even verleden tijd. De laatste jaren schieten wielercafés en bike experience stores uit de grond. Niet in de laatste plaats vanwege de populariteit die de tweewieler doormaakt. Nog actueler is de verschuiving in mobiliteit. Wat kun je allemaal verwachten van een bike experience store? Ride Out investeerde fors en brengt sinds oktober 2019 zijn boodschap duidelijk naar buiten: “Discover your freedom!”.

Pal tegenover het Olympisch Stadion ligt het mobiliteits experience center Move, een initiatief van Pon. In het verleden stond Pon voornamelijk bekend als importeur van diverse automerken zoals Volkswagen, Porsche en Lamborghini. De laatste jaren is het bedrijf grondig getransformeerd naar een volledige mobiliteitsaanbieder.

ALLES OP BELEVING
Of je nu houdt van mountainbiken, tijdrijden of een gezellig rondje in de stad, voor elk publiek zijn er goede fietsen en de juiste accessoires, verdeeld in de segmenten City, MTB en Road, waarbij uiteraard de fietsmerken van Pon een vooraanstaande rol spelen. Maar deze cycling hub is meer dan een winkel: een kopje koffie aan de Ride Out Bar of het volgen van de Tour de France op groot scherm, jong en oud vervelen zich er niet!Ride Out is in eerste instantie een verzamelplek voor fietsers, waar allerhande activiteiten, workshops en evenementen worden georganiseerd. Ook is het mogelijk een order voor een fiets te plaatsen die doorgestuurd wordt naar een dealer en zijn er allerhande accessoires en merchandise te koop. Daarom heeft EAS-Resatec in overeenstemming met Ride Out de NEXUS BLACK antennes geïnstalleerd bij de ingangen. Zo combineert men winkeldiefstalbeveiliging met een strakke en moderne look & feel.

De NEXUS AM antennes detecteren niet alleen winkeldiefstal maar registreren ook het aantal bezoekers van de winkel. Zo krijgt men inzicht in de conversie tussen bezoeken en aankopen.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top