RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

Beschrijving

RECO ONE van ADVANCED EBIKE wint Design & Innovation Award

Winnende producten moeten vooral een revolutie in de fietsindustrie teweeg kunnen brengen. De jury bestaat uit internationale journalisten, professionele testrijders en experts uit de industrie. Over de RECO ONE oordeelde de jury: “Het duurzame productieproces bespaart vergeleken met de aluminiumproductie niet alleen CO2-uitstoot maar ook de rijeigenschappen van het kunststof frame overtuigen in de praktijk over de hele linie”. De RECO ONE van ADVANCED EBIKE gaat naar eind 2022 in productie.
Bij ADVANCED EBIKE zit de drang tot innoveren in het DNA. De nieuwe invulling van mobiliteit, duurzaamheid en innovatie leidde zelfs tot een naamswijziging van Ebike Das Original naar ADVANCED EBIKE. ADVANCED EBIKE neemt nadrukkelijk haar verantwoordelijkheid als het gaat om klimaat en milieu, door te focussen op duurzame materialen en concepten.

De RECO One is een trekking e-bike met Bosch Performance CX motor en rijke uitrusting. Met keuze uit drie framegroottes en drie kleuren. Adviesprijs: 4.399 euro.

Scroll naar top