ICC -Branbuilder 2.0

Beschrijving

ICC -Branbuilder 2.0

International Cycle Connection B.V, kortweg ICC, vertegenwoordigt al veertig jaar vooraanstaande merken in de Benelux. Tot de merkenportefeuille behoren vandaag enkele gerenommeerde merken waaronder Campagnolo, Selle Italia, Deda Elementi, Born, Feedback en SeaSucker. Voor deze merken is en blijft ICC het steunpunt in de Benelux voor wat betreft verkoop, service en marketing in de breedste zin van het woord. ICC wil zich profileren als brandbuilder en staat bekend als het bedrijf dat haar merken naar een hoger plan kan brengen.

Om de markt nog beter te kunnen bedienen, zal ICC vanaf nu ook de distributie van haar merken op zich nemen. Door het toevoegen van deze logistieke functie is het plaatje als merkenbouwer compleet. De distributiefunctie van ICC is opgezet voor de merken Campagnolo, Deda Elementi, Feedback en SeaSucker. ICC heeft afgelopen tijd veel geïnvesteerd in het in huis halen van een ruime voorraad, in een voorraadbeheersysteem, in uitbreiding van haar team en in een gesofisticeerd B2B bestelsysteem voor haar klanten. Alles zit dus nu voor de ICC merken onder één en hetzelfde dak.

ICC denkt zich met deze stap nog beter te profileren als brand builder. Uitgangspunt van het bedrijf is en blijft ieder merk 100% focus geven. Dit betekent dat ICC zeer selectief is bij het opnemen van nieuwe merken en zeker geen merkenverzamelaar zal worden. Toegevoegde waarde blijven leveren in de vorm van een adequate service bij reparaties en garanties, het op voorraad hebben van spare parts, het geven van dealertrainingen, het opzetten van winkelpresentaties etc. blijft de kernwaarde van het bedrijf. Kortom, met een duidelijke visie en aanpak biedt ICC meerwaarde voor haar klanten en merken.

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top