Huyser opent eerste exclusieve shop-in-shop

Beschrijving

Huyser opent eerste exclusieve shop-in-shop

Het eerste shop-in-shop-concept van Huyser Fietsen is een feit. De primeur is voor Snellers Fietsen in Deurningen. Het Twentse tweewielerbedrijf heeft de belevingswereld ondergebracht in zijn gloednieuwe, nog niet officieel geopende experience center. “Deze shop-in-shop gaat bijdragen aan nog betere verkopen van Huyser”, zegt ondernemer Stephan Holtkamp.

Snellers Fietsen werkt sinds 2018 met de producten van Huyser. Deze zijn een waardevolle toevoeging aan het assortiment. “Omdat het exclusieve fietsen uit een veel hoger segment zijn”, stelt eigenaar Stephan Holtkamp. “De frames zijn stabiel en van hoge kwaliteit, de afwerking is perfect. Elk detail is gewoon raak. Ik kan merken dat de mensen achter Huyser zelf een achtergrond in een fietsenwinkel hebben. Ze voelen aan wat de markt verlangt.”

Voor klanten die iets speciaals zoeken
Sinds de opname in het assortiment is er buitengewoon veel vraag naar Huyser. “Ik kan het e-bikepubliek opdelen in grofweg twee typen: aan de ene kant zijn er mensen die gewoon snel van A naar B willen fietsen. Waarmee ze dat doen, interesseert hen niet zo. Aan de andere kant zijn er mensen die graag iets speciaals hebben. Zij hebben zich voor hun komst ingelezen en hebben oog voor detail en afwerking. In veel gevallen komen zij uit bij de e-bikes van Huyser.”

Toen Snellers Fietsen zinspeelde op de opening van een eigen Experience center – de derde vestiging na winkels in Deurningen en Enschede – reageerde Huyser direct positief op de plannen. “Als eerste van allemaal. Gaan we doen!, kreeg ik gelijk te horen.” Holtkamp en Huyser Fietsen ontwikkelden samen een exclusieve shop-in-shop, bestaande uit elf presentatie-podia. Compleet met een houten vloer met visgraat patroon. “Zo’n exclusieve uitstraling matcht met het merk.”

Scroll naar top