ELEGANT. STIJLVOL. SMOOOOOTH.

Beschrijving

ELEGANT. STIJLVOL. SMOOOOOTH.

Vaak zijn het grote dingen die grote gevolgen hebben. Maar soms zijn het maar kleine details die toch een groot verschil maken, zoals een “S” achter een model aanduiding.

Al op het eerste gezicht zijn de S-modellen anders. Zij leggen visueel nog meer accenten in vergelijking met andere modellen zonder de “S”-toevoeging. Dankzij nieuwe fabricagetechnologieën zijn de lasnaden op het frame tot een absoluut minimum gereduceerd. Dit geeft het frame een zachte uitstraling. In het Engels wordt het frame dus “smooth” genoemd en krijgt van ons de toevoeging “S”. Bijkomend voordeel is de hogere mate van stijfheid van het frame. Afgezien daarvan heeft de fiets de gebruikelijke VELO DE VILLE kwaliteit.

Het is niet gemakkelijk uit te leggen hoe deze technologie precies een nieuwe look veroorzaakt. Het frame is gladder en lijkt uit één stuk te zijn gemaakt. Om het verschil echt te zien, moet je de verschillende modellen vergelijken bij een gespecialiseerde dealer naar keuze – bijvoorbeeld de AEB 490 met de AEB 490 S.

Wat kenmerken betreft, zijn de modellen met en zonder de “S” volledig vergelijkbaar, dus het is aan je om te beslissen of jouw volgende e-bike “Smooth” of “niet Smooth” is. Het Deep Smooth frame werd al in 2020 geintroduceerd, het Heren Smooth frame is dit jaar gelanceerd.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top