CycleSoftware voortaan ook in Engels en Frans beschikbaar!

Beschrijving

CycleSoftware voortaan ook in Engels en Frans beschikbaar!

De online diensten die wij bieden zijn sinds kort ook in het Engels en Frans beschikbaar. ‘Onze klantenkring wordt steeds internationaler. Daarom kunnen ondernemers naast de Nederlandse versie vanaf nu ook kiezen voor een Engelse of Franse versie van CycleSoftware’, legt Jebbe Sluiter van CycleSoftware uit.

De keuze om ook een Engelse en Franse versie van CycleSoftware te lanceren is volgens Jebbe een logische stap. ‘Bij veel rijwielzaken in stedelijke regio’s is Engels al steeds vaker de voertaal. Daarnaast hebben we veel klanten in België, van wie er diverse Franstalig zijn. Zij vinden het enorm prettig dat zij CycleSoftware in hun eigen taal kunnen gaan gebruiken. Daarnaast biedt deze uitbreiding van ons softwareprogramma naar drie talen internationale groeimogelijkheden voor ons bedrijf.

Meerdere opties
Jebbe benadrukt dat CycleSoftware gebruikers meerdere opties hebben om te kiezen voor de Engelse of Franse versie. ‘Rijwielzaken kunnen kiezen voor een volledige Engelse of Franse versie van CycleSoftware, maar het is ook mogelijk om de Nederlandse versie te blijven gebruiken en alleen de informatie op de klantkaarten in het Engels of Frans weer te geven. Nederlandse rijwielzaken kunnen dus gewoon de vertrouwde versie van het programma blijven gebruiken, maar Engelstalige of Franstalige klanten wel in hun eigen taal bedienen. Dat is niet alleen extra klantvriendelijk, maar helpt ook om misverstanden te voorkomen.’

Scroll naar top