CycleLease

Beschrijving

Werkgevers kunnen vanaf 1 januari 2020 tegen gunstige voorwaarden een leasefiets beschikbaar stellen aan hun werknemers. Een werknemer betaalt hier slechts 7 procent bijtelling over, wat in de praktijk neerkomt op een paar euro per maand voor een elektrische fiets. Met CycleLease geeft CycleSoftware rijwielzaken de mogelijkheid om een eigen zakelijke leasefiets oplossing aan te bieden aan klanten.

Er zijn al behoorlijk wat initiatieven op het gebied van leasefietsen. Welke voordelen biedt CycleLease ten opzichte van andere aanbieders? Bij CycleSoftware zien we dat de markt volop in beweging is. Veel partijen betreden momenteel de leasefietsbranche. Wij willen dat iedere fietsenwinkel kan voorzien in de vraag naar zakelijke leasefietsen, zonder te veel rompslomp en/of papierwerk. Ook als zij geen merkdealer zijn, of niet zijn aangesloten bij een inkoopcombinatie.

Met CycleLease kunnen winkeliers via een paar simpele stappen een leasefietser op weg helpen. Zonder papieren rompslomp, maar met behoud van de volle marge op de fiets. Het hele proces, van het sturen van een offerte tot het claimen van onderhoudskosten, is volledig geïntegreerd in het CycleSoftware programma.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top