ADVANCED EBIKE wint wéér EEN belangrijke Award

Beschrijving

AADVANCED EBIKE, voorheen Ebike Das Original, heeft met het model RECO ONE alwéér een belangrijke nationale award gewonnen: de RAI Fiets Innovatie Award. Deze bijzondere nieuwe e-bike won in januari ook al een belangrijke internationale onderscheiding.

Wat de RECO ONE zo bijzonder maakt, is het composiet-koolstof frame, dat via een gepatenteerde duurzame productietechnologie wordt vervaardigd. In een spuitgietproces wordt dit frame in slechts 90 seconden(!) tijd geproduceerd, met 50% minder CO2-uitstoot, vergeleken met aluminiumproductie. Aan het einde van de levenscyclus kan het frame volledig worden gerecycled. Met de RECO ONE toont ADVANCED EBIKE aan dat het extra duurzaam en snel produceren van premium e-bikes met superieure rijeigenschappen mogelijk is.

Een echte ADVANCED EBIKE
De RECO ONE heeft alle eigenschappen die u van een ADVANCED EBIKE mag verwachten. Dat betekent de alom geroemde zitpositie en uiterst veilige en betrouwbare rijeigenschappen. Het composiet frame versterkt dat nog, met buitengewoon hoge geluids- en schokdempende eigenschappen. Ook de garanties op de RECO ONE zijn zoals u dat van ADVANCED EBIKE gewend bent: 30 jaar op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op de componenten.

Als eerste zelf ervaren?
Wilt u als eerste de RECO ONE straks zelf ervaren? Deze e-bike is al te bestellen maar wordt in het najaar van 2022 verwacht bij uw ADVANCED EBIKE-dealer. Ons advies is om nu al een afspraak te maken met uw dealer, om straks als een van de eersten de RECO ONE te kunnen ervaren. De RECO ONE e-bike wordt aandreven door de Bosch Performance CX motor en heeft een rijke uitrusting. Met keuze uit twee verschillende framematen en drie kleuren.
Adviesprijs vanaf: 4.699 euro.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Scroll naar top