5-sterren
specialist

Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat! 

A&C Systems

A&C Systems is een groothandel in consumentenelektronica, maar daarnaast bieden ze ook nog elektrische steps van diverse merken. 

Advanced Ebike

Advanced Ebike wil mensen motiveren en inspireren met hun innovatieve producten waarbij de  focus ligt op duurzame materialen.

Altena Bike

Altena Bike biedt de modernste materialen en technieken. Zo ontwierpen ze de OPUS-3 om je tweewieler gemakkelijk om te bouwen tot driewieler. 

Ananda Drive Techniques

Ananda heeft meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van een competitief aandrijfsysteem voor een e-bike.

AGM Bike

AGM Bike is het label waaronder AGM haar elektrische fietsen assortiment heeft ondergebracht.

AGM Goccia

De elektrische scooter van AGM Goccia heeft een uniek design, duurzame componenten en perfecte rijeigenschappen.

A-Line Tires​

A-Line Tires biedt diverse motor en scooter banden.

Alpha Styling

Alpha Styling is het merk in onder andere knipperlichten en achterlichten voor de motor en scooter. 

Aplus

Aplus is het eigen merk van Aplus-Line en wordt gekenmerkt door de uitstekende prijs / kwalitiet verhouding voor de motor en scooter. 

Aplus Batteries

Aplus Batteries biedt alles wat te maken heeft met batterijen voor motoren en scooters. 

Asecos BV

Asecos assisteert met trots in het creëren van een nieuwe veiligheidsstandaard en uiteindelijk hopen ze met hun producten het aantal ongevallen te verminderen.

Bafang

Bafang, een van de toonaangevende fabrikanten in e-mobility compenenten en complete e-drive systemen, ontwikkelt al sinds 2003 oplossingen voor elektrische voertuigen. 

BEONE

BEONE is de elektrische vouwfiets waarmee je gemakkelijk en duurzaam overal naartoe kan. De fietsen zijn inzetbaar in de stad, maar ook voor bergachtige terreinen. 

BESV

BESV is ontstaan uit een passie voor fietsen en uitgegroeid tot een e-bike merk met een grote toekomst gebaseerd op innovaties.

Beta Benelux

Beta Benelux bezit een ruim assortiment van meer dan 10.000 producten in gereedschap, veiligheidsschoenen, en nog veel meer.

Cyclesoft
ware

Cyclesoftware heeft een software ontwikkelt voor optimale ondersteuning van inkoop, verkoop en service-activiteiten. Allemaal gericht op service-verbetering.

Cyclon

Cyclon gelooft erin dat iedereen zijn fiets zelf in topconditie kan houden. Daarom bieden zij allerlei fietsverzorgingsproducten om schoon te maken, te smeren en te beschermen. 

Denios

Denios staat compleet in het teken van veilige opslag en handling van gevaarlijke stoffen, veiligheid op de werkvloer en bescherming van het milieu. 

Doleweerd

Doleweerd is een groothandel op het gebied van onderdelen en accessoires voor bromfietsen en scooters.

Ducati

Ducati is een Italiaans motorfietsmerk, maar staan ook bekend om de elektrische steps die zij verkopen.  

Dutch Bike Company

Dutch Bike Company levert een compleet assortiment aan e-bikes, compacte vouw-, Trekking-, City-, E-MTB, E-urban en Gravel-bikes.

Ecooter

Ecooter is al jaren actief in de motor- en scooterbranche. Hun doel is de ultieme rijervaring naar jou te brengen. 

Ellio

Ellio bied met hun speed pedelec een waardig alternatief voor de auto, omdat de gebruikers-ervaring  van elektrische auto’s als uitgangspunt gebruikt wordt.

EOVOLT

EOVOLT wil de fun terug in het fietsen stoppen en daarbij hebben ze één ambitie ‘to shake up urban mobility’, en dat doen ze met de consument als inspiratie.

Fantic

Fantic Nederland heeft een range in ebikes van trendy stadsfiets tot een highend mountainbike. Zelfs voor de fatbike of racefiets liefhebber biedt Fantic modellen. 

Hendries

Hendries biedt een groot aanbod aan verschillende kwalitatief goede producten met onder andere de elektrische fietspomp. 

Horwin

Bij Horwin zijn ze ervan overtuigd dat de toekomst behoort tot elektrische mobiliteit. Innovaties, kwaliteit en betrouwbaarheid spelen  een centrale rol. 

Huyser Fietsen

Huyser biedt betaalbare e-bikes van topkwaliteit waarbij innovatie en een fraai design nog steeds centraal staan. 

International Mobility Group

International Mobility Group is importeur van diverse tweewielige voertuigen in de bromfiets en lichte motorfiets markt. 

Italjet

Italjet’s oprichter had een visie: het creëren van een innovatief voertuig, volledig gekenmerkt door veel aandacht voor mechanische verfijning, onderscheidende stijl en design. 

Jeep

Jeep is een van oorsprong Amerikaans automerk, maar hebben ook verschillende elektrische steps op de markt gebracht. 

Jools Bikes

De fietsen van Jools Bikes staan voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Daarnaast streven ze ernaar om mooie fietsen te produceren. 

Kaabo

Kaabo is pionier op het gebied van nieuw intelligent transport om zo voortdurend innovatief te blijven. 

Keola

De elektrische fietsen van Keola brengen je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Hun e-bikes zijn gemaakt voor de levensgenieter. 

Magura

Magura staat niet alleen voor passie en technische innovaties, maar nog belangrijker voor maximale veiligheid en voorbeeldige kwaliteit.

Monkeylink

Gewoon magisch: accessoires die via magnetische Monkeylink-verbindingen heel praktisch aan je fiets worden bevestigd met sterke magneten.

Muon

Een Muon e-bike is speciaal ontwikkelt om te doen wat je wilt voor elk doel. Dit alles zit van top tot teen in een sportief jasje. 

MV Augusta

MV Augusta staat voor snelheid, prestatie, avant-garde racen en compromisloze technische perfectie gecombineerd met het meest verleidelijke, betoverende ontwerp.

New Brinckers

New Brickers is continue bezig om fietsen te maken waar je met een glimlach op zit. Daarin vinden ze het ook belangrijk om te blijven innoveren. 

PRO-Mounts international

PRO-Mounts international biedt diverse accessoires, van hoge kwaliteit, voor actie camera’s en dit alles met levenslange garantie!

Red Bull Racing

Red Bull Racing maakt al 17 seizoenen deel uit van de Formule1 en heeft tegenwoordig ook een grote lijn aan merchandise te koop. 

SitePack

SitePack ondersteunt in het opzetten van jouw online winkel in slechts een paar minuten zonder enige technische kennis. 

SKS Germany

SKS Germany staat al jaren garant voor kwaliteit, functionaliteit en design waarbij innovatie centraal staat.

Tenways

Tenways willen samen een groenere en duurzamere wereld willen bouwen door green mobility beschikbaar te maken voor iedereen.

Timyo Cycle

Timyo Cycle onwikkelt e-bikes voor een diversiteit aan afnemers en eindgebruikers wereldwijd. 

Top-Lock

Top-Lock biedt sloten voor motoren, scooters en brommers. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit en voorzien van een ART 4 goedkeuring. 

Tracefy

Fietsendieven houden helaas ook van een mooie fiets, maar met de Tracefy GPS-tracker ingebouwd in je fiets verlies je hem nooit helemaal uit het oog. 

Urbmob

Urbmob staat voor urban mobility in het daglijkse leven. E-scooters om mee naar je werk of op avontuur te gaan of juist om de natuur te ontdekken.

VanDijck

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen en zijn continue op zoek naar de fijnste rijervaring voor hun klanten.

Velo de Ville

Velo de Ville staat voor duurzaamheid, kwaliteit en individualiteit. Daarnaast wordt de fiets volledig volgens de wensen van de klant gemaakt.

Vito Helmets

Vito Helmets heeft jaren ervaring in helmen en bieden een grote ervaring hierin. Van kinderhelmen tot overgrote helmen en alles daar tussenin. 

Vogue Bikes

Vogue Bikes staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Daarnaast willen ze e-bikes betaalbaar maken voor iedereen. 

Wilmar Info Systems

Wilmar Info Systems verzorgd de complete automatisering en digitalisering van de winkel waarbij ze vakmanschap en persoonlijk contact in ere houden. 

Xiaomi

Xiaomi staat voor mobiel internet, maar ook voor mission impossible. Het bedrijf verkoopt consumentenelektronica zoals voornamelijk smartphones en smart hardware.

Zuidewind

Zuidewind is op dit moment met hun assortiment één van de grotere aanbieders in levering en revisie van fietsaccu’s en acculaders. 

Vogue Bikes

Vogue Bikes staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Daarnaast willen ze e-bikes betaalbaar maken voor iedereen. 

Wilmar Info Systems

Wilmar Info Systems verzorgd de complete automatisering en digitalisering van de winkel waarbij ze vakmanschap en persoonlijk contact in ere houden. 

Xiaomi

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen en zijn continue op zoek naar de fijnste rijervaring voor hun klanten.

Zuidewind

Velo de Ville staat voor duurzaamheid, kwaliteit en individualiteit. Daarnaast wordt de fiets volledig volgens de wensen van de klant gemaakt.

Scroll naar top