Waarom aan Vélovak deelnemen?

Vélovak is de enige tweewielervakbeurs van de Benelux dat als doel heeft om de vakhandel uit de tweewielerbranche drie dagen lang samen te brengen. De vakbeurs is dé plek voor de bezoeker om zijn kennis te verbreden, te netwerken, inkopen te doen en om een inkijk te krijgen in de toekomst van de branche.

Door de centrale ligging in de Benelux is Vélovak het moment om jouw dealers te ontvangen en om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Nergens in de Benelux vind je een puur business-to-business evenement speciaal gericht op jouw dealers. Op Vélovak kan de retailer alles vinden voor het compleet en onderscheidend maken van zijn of haar winkel. Van fietsen, sportieve fietsen, scooters en e-mobility tot accessoires, onderdelen, diensten, systemen, winkel- en werkplaatsinrichting. Dit is wat Vélovak een interessant totaalconcept maakt voor de bedrijven gericht op de retailer in de tweewielerbranche.

Kan ik je helpen?

Waarom je Vélovak niet wilt missen

2100+ SPECIALISTEN IN 3 DAGEN TIJD

De vorige editie trok circa 2.100 fietsen- en scooterwinkels en zakelijke dienstverleners uit de branche aan. Waarvan 60% eindbeslisser bij aankopen is (zoals een directeur, eigenaar of inkoper). 27% van de bezoekers bestaan uit de personen die je product daadwerkelijk moeten gaan verkopen aan de consument, bestaande uit verkoopmedewerkers (12,6%), fietsmonteurs (8,5%) en winkelmanagers (5,8%).

DOELGERICHT

Het team van Vélovak helpt je graag jouw doelstellingen te behalen, meer dan 80% van de deelnemers had aangegeven dat ze hun doelstelling(en) ruim hadden behaald. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

CENTRALE LIGGENG

Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en op één locatie je nieuwste producten te presenteren.

Full Service

Naast de unieke doelgroep die we bij elkaar brengen is ook onze full service uniek. Middels deze service ondersteunen we onze exposanten graag met hun deelname door middel van gratis lunch en parkeren tijdens de beurs, maar ook is het mogelijk om je stand compleet op te laten bouwen, nodigen wij je relaties gratis en AVG-proof voor je uit en zorgen wij gedurende het hele jaar dat de zichtbaarheid van jouw organisatie in de markt groter word.
Alles om het optimale uit je beursdeelname te halen.

Start-UP plein

Heb jij een start-up (tussen de 0 en maximaal 3 jaar oud) en richt jij je op de tweewielerbranche? Dan is dit heel interessant voor jou. Voor aankomende editie heeft vakbeurs Vélovak een start-up plein geopend. Hier worden de innovaties van de branche getoond aan de bezoekers en krijgen de retailers van de Benelux een kijkje in de toekomst. Van speciale productieprocessen of duurzaam materiaal tot connectivity en design. Deelname als startende ondernemer is mogelijk voor een speciale start-up prijs. Vraag een van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Meer weten over de bezoekerS?

Wil je graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is. Klik dan hier.

Hoofd media partner:

Partners:

Kan ik je helpen?

Of je nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of jouw nieuwe producten en/of diensten wilt presenteren. Ik help je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf zijn op dé tweewielervakbeurs van de Benelux, Vélovak. 

Mart van Pelt
Accountmanager
+31 (0)183 – 680 676
Stuur mij een e-mail
Scroll naar top