Waarom aan Vélovak deelnemen?

Vélovak is dé tweewielervakbeurs van de Benelux waar de fiets- en scooterbranche samenkomt om nieuwe producten en diensten te ontdekken, te inkopen, kennis op te doen en te netwerken. Vélovak vindt ieder jaar plaats kort na Eurobike en ruimschoots voor het nieuwe seizoen. Dat maakt eind
september hét ideale moment om als retailer de nieuwe ontwikkelingen te ontdekken bij de dealers en distributeurs van de officiële merken voor de Benelux.

 

Nergens in de Benelux vind je een puur business-to-business evenement gericht op het inkoopmoment van de tweewielerindustrie. Op Vélovak kan de retailer alles vinden voor het compleet en onderscheidend maken van zijn of haar winkel. Dit is wat Vélovak een interessant totaalconcept maakt voor de bedrijven op zoek naar de retailer in de tweewielerbranche.

Waarom je Vélovak niet wilt missen

2100+ BEZOEKERS IN 3 DAGEN TIJD

In 3 dagen ontmoet je meer dan 2100 professionals uit de branche. De voornaamste redenen voor de bezoekers om Vélovak te bezoeken zijn kennis vergaren, op zoek naar specifieke producten/diensten, bestaande leveranciers en/of nieuwe leveranciers te ontmoeten. Boek jouw stand op Vélovak en laat zowel nieuwe, als bestaande relaties de voordelen van jouw nieuwste producten en/of diensten ontdekken.

DOELGERICHT

Het team van Vélovak helpt je graag jouw doelstellingen te behalen, meer dan 80% van de deelnemers had aangegeven dat ze hun doelstelling(en) ruim hadden behaald. Wij helpen je graag het maximale uit jouw deelname te halen!

CENTRALE LIGGENG

Direct gelegen aan uitvalswegen A15 en A27 is Evenementenhal Gorinchem de ideale plaats om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en op één locatie je nieuwste producten te presenteren.

Full Service

Easyfairs verwent niet alleen graag de bezoeker maar ook de exposant. Er worden dan ook verschillende marketingmaterialen en tools gratis mogelijk gemaakt, zoals de uitnodigingsservice. Je kunt tijdens jouw deelname goed eten om weer volledig opgeladen op jouw stand te staan. Ook kun je een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit krijgen. Dit houdt zowel vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking in.

Innovatie / Start-UP plein

Heb jij een start-up (tussen de 0 en maximaal 3 jaar oud) en richt jij je op de tweewielerbranche? Dan is dit heel interessant voor jou. Voor aankomende editie heeft vakbeurs Vélovak een start-up plein geopend. Hier worden de innovaties van de branche getoond aan de bezoekers en krijgen de retailers van de Benelux een kijkje in de toekomst. Van speciale productieprocessen of duurzaam materiaal tot connectivity en design. Deelname als startende ondernemer is mogelijk voor een speciale start-up prijs. Vraag een van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Meer weten over de bezoekerS?

Wil je graag meer weten over wie de bezoekers zijn? Uit welke branche ze komen en wat de reden van hun bezoek is. Klik dan hier.

Hoofd media partner:

Partners:

Contacteer een van de adviseurs van Vélovak voor de mogelijkheden.

KUNNEN WIJ JE HELPEN?

Of je nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of jouw nieuwe producten en/of diensten wilt presenteren. Wij helpen je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf zijn op dé tweewielervakbeurs van de Benelux, Vélovak. Neem contact op met een van onze adviseurs.

Scroll naar top