Waarom aan Velovak en/of World on wheels deelnemen?

Op 16 en 17 september 2023 vindt voor het eerst World on Wheels plaats. Tijdens World on Wheels ontmoet je in twee dagen tijd duizenden sportieve en avontuurlijke fietsers die opzoek zijn naar nieuwe modellen, innovaties, kleding, accessoires en nog veel meer tweewieler gerelateerde producten. Naast consumenten ontmoet je op 17 september 2023 tegelijkertijd met World on Wheels ook nog duizenden retailers uit de tweewieler branche op Velovak. 

 

Doe je alleen zaken met de retailers uit de tweewieler branche? Op 17 en 18 september 2023 vindt Velovak plaats, waarvan één dag overlappend met World on Wheels. Op de zondag is er een speciale B2B area zodat het ook op deze dag mogelijk is om een goed gesprek te voeren met jouw (potentiële) relaties. Maandag staat enkel in het teken van B2B, maar toch is ook dan de sfeer van een consumentenevent aanwezig. 

 

Zo ontmoet je ook tijdens Velovak In 2 dagen tijd ontmoet je ruim 2000 ondernemers en medewerkers van tweewielerwinkels, sportspeciaalzaken en bedrijven die tweewielers voor zakelijk gebruik inzetten uit de Benelux. 

 

Ontvang je relaties op Velovak met gratis drankjes, een vol kennis- en inspiratieprogramma voor elk specialisme en een Testparcours. Verzamel daarnaast leads en data tijdens de vakbeurs met EasyGo. Tijdens Velovak kun je met de laatste marketingtechnologieën jouw informatie met de bezoekers delen voor, tijdens en na beurs.

Velovak is hét moment om je bestaande en potentiële dealers en zakelijke relaties te spreken en te introduceren aan jouw assortiment.

Waarom je Velovak niet wilt missen

DUIZENDEN SPECIALISTEN IN 3 DAGEN TIJD

Maar liefst 60% van de bezoekers is eindbeslisser bij de aankoop en 27% werkt met jouw product.

DOELGERICHT

Introduceer jouw producten aan de bezoekers, verzamel data en leads en behaal jouw doelstellingen.

CENTRALE LIGGING

Direct gelegen aan de A15 en A27 en centraal in Nederland maakt de vakbeurs interessant voor de gehele Benelux.

Full Service

Wij ondersteunen je graag met onze (gratis) diensten, zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelstellingen.

Starter?

Heb jij een onderneming die tussen de 0 en 3 jaar actief is? Doe dan mee aan het Start-up Plein voor een startersprijs en maak een kickstart met jouw onderneming op Velovak!

Top 5 Branche bezoekers

Fietsenzaak
41%
Branchegenoten
11%
Fiets- en bromfietszaak
9%
Ambachtelijke rijwielzaak (reparatie)
6%
Zakelijke dienstverlener
5%
Automotive verkoop en reparatie
5%
Anders
23%

Top 3 Reden bezoek

Netwerken
71%
Zich te laten informeren
57%
De nieuwe trends te ontdekken
54%

Top 3 functies bezoekers

Eigenaar
43%
(Verkoop)medewerker
11%
Fietsenmaker
10%

Kan ik je helpen?

Of je nou op zoek bent naar leads, wilt netwerken of jouw nieuwe producten en/of diensten wilt presenteren. Ik help je graag door samen met jou te kijken wat de beste mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf zijn op dé tweewielervakbeurs van de Benelux, Velovak. 

Gerard van Muijden
Community Builder
+31 (0)183 – 680 669
Stuur mij een e-mail

Partners:

Scroll naar top