Standhoudersbadges

Via My Easyfairs meldt je jouw standbemanning aan, dit kan vanaf ongeveer 4 weken voor beurs. De standbemanning krijgt dan een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer. Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Jouw stand is inclusief verzorgde lunch voor 2 personen voor de 3 beursdagen. Deze haal je af bij de receptie. Extra lunchvouchers bestel je in de webshop.

My Easyfairs

Na je inschrijving als exposant van Vélovak ontvang je jouw inloggegevens voor de exposantenportal: My Easyfairs. Hier vind je alle informatie rondom jouw beursdeelname, waaronder jouw standnummer, de informatie over de uitnodigingsservice, jouw persoonlijke registratielink en jouw online bedrijfspagina die ook op de website wordt weergegeven. Ook vind je hier de webshop waar je extra bestellingen kunt plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. 

Het team van Vélovak helpt jou graag bij jouw voorbereidingen aan jouw beursdeelname. Klik hieronder om te zien welke adviseur binnen het team je het beste zou kunnen helpen.

OPENINGSTIJDEN
Zondag 19 september 2021 12.00 uur – 18.00 uur
Maandag 20 september 2021 10.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag 21 september 2021 10.00 uur – 17.00 uur

OPBOUWTIJDEN

De opbouwtijden woden z.s.m. bekend gemaakt.

Meer dan ooit is jouw veiligheid één van onze hoogste prioriteiten. Daarom is er naast de normale coronamaatregelen die van kracht zijn tijdens beurs, ook een suppliers infosheet voor het waarborgen van de 1,5 tijdens de op- en afbouw.

AFBOUWTIJDEN

De afbouwtijden woden z.s.m. bekend gemaakt.

Scroll naar top