Standhoudersbadges

Via My Easyfairs meldt je jouw standbemanning aan, dit kan vanaf ongeveer 4 weken voor beurs. De standbemanning krijgt dan een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer. Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Jouw stand is inclusief verzorgde lunch voor 2 personen voor de 3 beursdagen. Deze haal je af bij de receptie. Extra lunchvouchers bestel je in de webshop.

My Easyfairs

Na je inschrijving als exposant van Velovak ontvang je jouw inloggegevens voor de exposantenportal: My Easyfairs. Hier vind je alle informatie rondom jouw beursdeelname, waaronder jouw standnummer, de informatie over de uitnodigingsservice, jouw persoonlijke registratielink en jouw online bedrijfspagina die ook op de website wordt weergegeven. Ook vind je hier de webshop waar je extra bestellingen kunt plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels.

Het team van Velovak helpt jou graag bij jouw voorbereidingen aan jouw beursdeelname. Klik hieronder om te zien welke adviseur binnen het team je het beste zou kunnen helpen.

OPENINGSTIJDEN

Zondag 18 september 2022: 12.00 uur – 17.00 uur
Maandag 19 september 2022: 10.00 uur – 17.00 uur
Dinsdag 20 september 2022: 10.00 uur – 17.00 uur

OPBOUWTIJDEN

De opbouwtijden worden z.s.m. bekendgemaakt.

AFBOUWTIJDEN

De afbouwtijden worden z.s.m. bekendgemaakt.

Nodig je relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw (potentiële) relaties via de Uitnodigingsservice. De Uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het de exposanten makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving (AVG-proof) en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop.

Wees er snel bij, want jouw relatielijst (max. 2.000 adressen) moet uiterlijk maandag 4 juli 12.00 uur geüpload zijn via My Easyfairs. Wil je meer adressen aanleveren? Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

Veilig en AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof. Wij geven je graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die jij ons doet toekomen in deze relatielijsten.

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Velovak en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In de uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving.

kort samengevat

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

Scroll naar top