In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETING MATERIALEN

Door op de button te klikken vind je diverse marketingmaterialen. De map bevat op dit moment het beurslogo in verschillende formaten en een banner. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op de website, in je e-mailhandtekening, in je digitale nieuwsbrieven of op social media. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal.

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je per post een pakket met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

GRATIS E-TICKETS

Vermeld dat de bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vind je op deze pagina wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat!

GRATIS UITNODIGINGSSERVICE

Daarnaast kun je ook deelnemen aan de gratis uitnodigingsservice van Easyfairs, de service waarmee we je ontzorgen en je relaties voor jou uitnodigen. Een handige tool om de juiste kwalitatieve bezoekersdoelgroep naar de beurs te trekken en een tool die jou tijd en kosten bespaart.

Scroll naar top