WOWOW Reflective wear

WOWOW Reflective wear

Over ons

Iedereen die fietst, rent of wandelt kent het bevrijdende gevoel van het buitenleven, het plezier van lichamelijke inspanning en is zich bewust van zijn milieuvriendelijke reiskeuze.
Maar hij is zich ook bewust van het gevaar van een steeds drukker wordende omgeving en het risico om niet gezien te worden en betrokken te raken bij een ongeval.
Al meer dan 15 jaar maakt het Belgische bedrijf WOWOW EUROPE mensen zichtbaar op de weg, en dit op een trendy manier. Wat begon als een persoonlijk project van zaakvoerder Peter Lievens, is uitgegroeid tot een multinational en marktleider in dit segment.

De merken Wowow, RaceViz en RunViz staan ​​garant voor hoogwaardige en gecertificeerde producten en bieden zeer aantrekkelijke jassen, vesten, handschoenen en accessoires voor een zeer brede doelgroep.
Allemaal ontworpen in de thuisbasis in Aalst en verspreid over heel Europa.

De producten van Wowow zijn waar mogelijk gestandaardiseerd volgens de Europese normen voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit geeft de gebruiker de zekerheid dat hij een kwaliteitsproduct aanschaft en garandeert een optimale zichtbaarheid, zowel overdag als in het donker.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top