SKS Germany

SKS Germany

Over ons

Als toonaangevende fabrikant van fietsaccessoires zorgen we er al bijna honderd jaar voor dat de fietswielen blijven draaien. Elke dag brengen we onze slogan Ride on! tot leven. Door vaart te maken, succesvolle wegen in te slaan en onze doelen te bereiken. Met bewezen producten, innovatieve oplossingen en frisse ideeën. “Made in Germany” weerspiegelt daarbij de hoge normen die wij hanteren in kwaliteit, functionaliteit en design. De ervaring en creativiteit van onze inhouse afdelingen Ontwerp en Productie zorgen continu voor nieuwe, innovatieve producten die de zwaarste testen hebben doorstaan.
Hoogwaardige mini- en framepompen en precisie schokdemper- en vloerpompen, waaronder de kultpomp de RENNKOMPRESSOR, voeren het luchtpompbereik aan . Alle pompen kenmerken zich door comfortabele functies, een hoge pompcapaciteit en solide materialen. SKS GERMANY is ook wereldwijd bekend om zijn assortiment innovatieve spatborden, met oplossingen voor alle formaten wielen en frames. Voor een optimale bescherming tegen vuil en waterspray.
Naast de compacte fietsgereedschappen, kettingkasten, bike bags, bidon en bidonhouders en fietsverzorgingsproducten levert SKS GERMANY ook de gratis SKS MYBIKE app, die optimaal werkt in combinatie met de COMPIT smartphonehouder en de AIRSPY ventielsensoren, voor nog meer fietscomfort en veiligheid. Ride on!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top