Princeton CarbonWorks

Princeton CarbonWorks

Over ons

FIT. FAST. FIRST.

“Een groep eliterenners die wielrenners en triatleten zijn geworden, en vastbesloten zijn om de meest baanbrekende wielen te maken.”

Opgericht in 2016 door 3 alumni van Princeton University is Princeton Carbon sindsdien op zoek naar het beste, lichtste en snelste wiel dat er is. Door de combinatie van nauwgezet onderzoek, innovatief design en de beste materialen hebben de wielen van Princeton al heel wat indruk gemaakt in de fiets- en triatlonwereld dankzij hun veroverende prestaties onder enkele van de meest gerenommeerde professionele atleten en teams ter wereld.

De Wake 6560 wielen van Princeton CarbonWorks hebben een geoptimaliseerd, mechanisch ontwerp. De combinatie met geavanceerde fabricage zorgt voor een goede verdeling van de spanningen en lager gewicht bij de opmaak.

Princeton CarbonWorks heeft de gloednieuwe PEAK 4550 ontwikkeld in samenwerking met de beste wielrenners ter wereld. PEAK 4550 is een ultra lichtgewicht, stijvere, sterkere én meer aerodynamische oplossing.

Grit 4540, deze wielen zijn ideaal voor klimmen, gravel of normale wegen.

De nieuwe Mach 7580 wielen zijn ontworpen om nog sneller te zijn, met behoud van PWC’s kenmerkende handling en reactievermogen. De wielen wegen minder dan 1500 gram en hebben een gemiddelde diepte van 77,5 mm.

Dual 5550 luidt een nieuw tijdperk in voor Princeton CarbonWorks. Deze all-road wielset is nameijk ontworpen met bredere banden voor op én naast de weg.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top