It’s mine! – raak nooit meer fietssleutels kwijt!

It’s mine! – raak nooit meer fietssleutels kwijt!

Over ons

Wij willen wat doen aan de berg verloren spullen in de wereld, die nooit wordt opgehaald omdat de eigenaar simpelweg niet weet waar de spullen zijn, en de vinder niet weet wie de eigenaar is. Denk aan fietsen, fietssleutel, fietstassen, fietsaccessoires, fietscomputers. Maar ook telefoons, rijbewijzen, huissleutels en autosleutels.

We willen dat iedereen zijn eigen spullen labelt zodat de vinder de eigenaar altijd kan vinden. 4000 notebooks , 2500 laptops en 10.000 telefoons worden er jaarlijks gevonden op Schiphol. En dat is maar een fractie van wat op straat, in het bos, in theaters, bussen, winkels en treinen achterblijft.

We hopen bij te dragen aan kostenvermindering voor huishoudens door spullen niet opnieuw te hoeven kopen, en we hopen een bijdrage te leveren aan het gevoel van zekerheid en vertrouwen van mensen die iets verliezen; het komt goed, de vinder kan mij vinden.

Uit live tests blijkt dat de eigenaar binnen 1 uur al contact heeft met de vinder!

It’s mine tags worden ondersteund door gemeenten, grootwinkelbedrijven, hotelketens en fietsdepots. We willen daarom zo snel mogelijk alle fietsen voorzien van een naamplaatje van de eigenaar (in de vorm van een QR code).
Helpt u mee?

De It’s mine! tag past goed in uw afleverpakket. Tags zijn ook als private label te bestellen. Er zijn ook mogelijkheden om een gelabelde landingspagina te maken om uw merk te versterken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top