Hendries

Hendries

Over ons

Wij verkopen producten waar we zelf 100% achter staan en erg enthousiast van worden. Wij streven er altijd naar de juiste productgroepen, een duidelijk afgebakend assortiment en de nieuwste producten aan te bieden.
Daarbij zijn kwaliteit en het bieden van de juiste service belangrijke waarden, die ervoor zorgen dat ons bedrijf onderscheidend kan zijn in een overvolle markt.

Onze waarde;
• Wij focussen onszelf niet op de concurrentie maar op jou als klant.

Twee van onze merken en producten zijn de oplaadbare elektrische fietspompen van Cycplus en Bowlit, met name de Cycplus A3 en Bowlit A5 die wij exclusief aanbieden in Nederland en België. Hierdoor kunnen wij een absolute prijsrust garanderen in een bewegelijke markt. Met deze twee producten zullen wij dan ook op deze beurs staan.

Hendries is een onderdeel van de bedrijven watersports4fun.com en nr1elektrischestep.nl en werkt inmiddels samen met diverse specialisten, elk met veel ervaring in hun eigen vakgebied.
Bovendien hebben wij samenwerkingsverband met divese bedrijven in verschillende branches. Dit geeft ons de mogelijkheid bijzondere producten te verkopen en onze klanten te voorzien van kwaliteitsproducten én service, zowel in de privé- als zakelijke omgeving.

Waar veel andere bedrijven afhaken, gaan wij waar mogelijk erg ver om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Wij houden graag persoonlijk contact, en werken niet met chatbots of onpersoonlijke e-mail.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top