gloryfy unbreakable eyewear

gloryfy unbreakable eyewear

Over ons

ONBREEKBARE BRILLEN GEMAAKT IN OOSTENRIJK

gloryfy unbreakable eyewear – onbreekbare brillen van de innovatieve en gepatenteerde speciale kunststof NBFX. Ontwikkeld, vormgegeven, geproduceerd en dagelijks getest door ons uitermate gespecialiseerde team midden in de Alpen, in het Tiroler Zillertal. Uniek, innovatief, bekroond en met heel veel hart en ziel in elk afzonderlijk product.

WIJ BIEDEN JOU DE PERFECTE BRIL VOOR ELKE LEEFOMGEVING – GEPRODUCEERD IN HET TIROLER ZILLERTAL

Onze brillensmederij gloryfy unbreakable maakt onbreekbare, bekroonde (Red Dot Best of the Best en ISPO Award) brillen van de gepatenteerde speciale kunststof NBFX™. In 2011 zijn we gestart met een kleine allround-sportbrillencollectie, tegenwoordig bieden wij een enorme keuze aan kleuren en monturen bij zonnebrillen, sportbrillen en optische brillen.

De bijzondere eigenschap van het materiaal waar de brillen van worden gemaakt: het breekt niet, gaat ook na extreme vervorming altijd terug naar de uitgangspositie, is airbag-veilig, heeft unieke optische eigenschappen (Abbe-getal 45 en Contour Lens Technology) en biedt dankzij het minimale gewicht absoluut draagcomfort. Geselecteerde modellen van de nieuwe collectie zijn bovendien voorzien van de gepatenteerde Inclinox-technologie! Deze innovatie maakt het zelf aanpassen van de pootjes mogelijk – de bril zit stevig vast bij actief bezig zijn en losjes bij ontspannen momenten.

De onbreekbare brillen zijn daardoor perfect voor elke leefsituatie en bieden bij sport, in het alledaagse leven en op reis meer comfort dan gangbare brillen. Maximale bescherming, hoogste draagcomfort, ongeëvenaarde glaskwaliteit en een onbreekbaar frame, lenzen en pootjes ronden het totaalpakket mooi af.

Wie denkt dat zoveel functionaliteit en techniek in een bril nadelig is voor de look, die heeft het mis. Van unbreakable-sportbrillen en -skibrillen tot modieuze Lifestyle-modellen en optische brillen biedt gloryfy voor elke levensstijl het juiste zicht, in combinatie met baanbrekend design! Veel internationale actiesportsterren en extreemsporters zweren al jaren bij de innovatieve brillen van gloryfy.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top