Cairn – 2117 of Sweden – In2SportBrands

Cairn – 2117 of Sweden – In2SportBrands

Over ons

Wie is In2SportBrands?
In2SportBrands is een jong bedrijf dat actief is in de sportbranche als importeur en distributeur van sport en outdoor producten.
Een exclusief sportmerk op de markt brengen en er een succes van maken? Dat is waar de kracht ligt van In2SportBrands. We vertegenwoordigen sportmerken in Nederland, België en Luxemburg. Wij richten ons op duurzame, kwalitatieve en professionele merken voor sporters die kwaliteit en comfort kunnen waarderen. De medewerkers van In2SportBrands zijn zelf sportprofessionals en hebben op basis van jarenlange eigen ervaring een enthousiast team opgezet met veel kennis van de producten en de markt. De eigen sportervaring en eisen die je als sporter aan producten stelt is de basis geweest voor de samenstelling van het assortiment. Door deze ervaring in te zetten voor de strenge selectie van het assortiment maar ook in het advies naar de reseller en eindklant zorgt In2SportBrands voor een optimaal advies en tevreden klanten.

De exclusieve merken die wij vertegenwoordigen in de Benelux zijn: 2117 of Sweden en Cairn. Voor deze merken zijn wij het aanspreekpunt in de Benelux en verzorgen wij een totaalconcept. Van verkoop, marketing tot en met distributie en nazorg.

Goede service en flexibiliteit
In2SportBrands staat voor persoonlijke service en snelle levering. We hechten veel waarde aan goede service en flexibiliteit. Naast het leveren van onze producten zullen wij ook altijd klaar staan voor onze dealers in de Benelux. Bij ons houdt het niet op bij de verkoop. We staan voor onze merken en hebben graag intensief contact met onze dealers en geven ondersteuning daar waar nodig (verkoopadvies, trainingen en evenementen). Goede en intensieve samenwerking, met zowel de producenten als de retailers, is voor ons de sleutel van het succes! Wij maken graag met u een afspraak om onze producten verder toe te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Cairn is het resultaat van een Frans familieavontuur dat in 1938 begon en heeft historische knowhow in de ontwikkeling van beschermingsmiddelen.

Gericht op de mens en luisterend naar beoefenaars, wordt het merk geïnspireerd door verschillende sportpraktijken om zijn producten te ontwerpen, van ontwerp tot technische realisatie, met een constante doelstelling van innovatie en comfort.

CAIRN is een merk op menselijke schaal en profiteert van de steun van de 2RIDE-groep (SHARK, NOLAN, BERING, SEGURA) waartoe het behoort, al meer dan 25 jaar leider in motorfietsbescherming.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top