Battery Control

Over ons

Battery Control Europe staat midden in de markt en denkt proactief mee om betaalbare en hoogwaardige oplossingen te voorzien. Als er een Lithium-ion veiligheidsvraagstuk is moet BCE de go-to company zijn om dit type producten en oplossingen te voorzien.

Battery Control biedt flexibele, haalbare & betaalbare oplossingen op het gebied van Lithium-ion brandveiligheid. Wij richten ons op verschillende sectoren waar de batterij van een elektrische fiets zich bevindt. Te denken valt aan de Rijwielbranche (fietsenzaak), Hospitatility Vakantieparken, Hotels en B&B), Logistiek, Food Sector (thuis bezorg bedrijven), maar ook thuis voor de consument. Kwalitatief, innovatief, betrouwbaar en oplossingsgericht maken het verschil.

De Battery-bag:
De batterij opladen en bewaren in een Battery-bag is voldoende om de risico’s van een brandende Lithium ion batterij uit te sluiten. Het vuur of de vlammen blijven in de tas bij een thermal runaway.

De Battery-locker:
Het principe is eenvoudig, een speciaal ontwikkelde kast met onafhankelijke compartimenten waarin meerdere batterijen kunnen worden geladen en opgeslagen. Wanneer een batterij spontaan ontbrand zal alleen het betreffende compartiment vollopen met speciaal blusmiddel. De brand wordt in een vroeg stadium geblust.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top