Asecos BV

Asecos BV

Over ons

De naam Asecos staat voor: approved | security | ecology | solutions voor veiligheid en bescherming mens en milieu bij het werken en opslaan van gevaarlijke stoffen.

Asecos is Europa’s grootste fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten marktleider én trendsetter in het vinden van oplossingen voor opslag van gevaarlijke stoffen met de focus op veiligheid, duurzaamheid en gebruikscomfort.

Uw veiligheid en de bescherming van uw gezondheid zijn onze stimulans om onze producten zodanig te ontwikkelen, zodat deze u een maximale bescherming en comfort bieden tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

In 1994 ontwikkelden we de eerste brandveiligheidskast met 90 minuten brandwerendheid een industrie revolutie. De doelstelling om verplaatsbare brandwerende veiligheidskasten te maken met een brandwerendheid van 90 minuten i.p.v. de toenmalige standaard van maximaal 30 minuten was ambitieus.

De ontwikkeling van het type 90-technologie was een revolutie in onze sector en had een blijvende impact op onze bedrijfsstrategie. Het was het begin van onze geschiedenis als een trendsetter voor veiligheidsgerelateerde producten. Asecos werd de nieuwe standaard. Met veel van zijn nieuwe en innoverende technologieën is deze standaard nog steeds van toepassing.

De passie om innovatieve oplossingen te ontwikkelen is wat ons vooruit drijft. Dit heeft geleid tot een brede product portfolio met klant specifieke oplossingen voor bijna elke toepassing.

Met onze filosofie willen wij dat onze producten een belangrijke bijdragen leveren aan een veiligere wereld bij de omgang met gevaarlijke stoffen.

De kwaliteit en veiligheid van onze producten zijn door toonaangevende en onafhankelijke instellingen erkend en gecertificeerd. Asecos staat voor gegarandeerde veiligheid en topkwaliteit.

Onze expertise als ontwikkelaar en producent van veiligheidsproducten weerspiegelt niet alleen in onze eerste klas product portfolio, maar ook in ons aanbod van diensten.

Alleen degenen die de risico’s kennen bij de omgang met gevaarlijke stoffen zijn in staat om deze risico’s te herkennen. Dit is het doel van de Asecos academie. Met onze praktische veiligheid-seminars willen we het bewustzijn van de risico’s bij de opslag van gevaarlijke stoffen verhogen. Deze kennis leidt, op een duurzame manier, voor meer veiligheid op de werkplek.

Brandveiligheidskasten van Asecos worden geleverd door een netwerk van geautoriseerde branche gerichte distributeurs. Hierdoor koopt u uw kast bij een voor u bekende en betrouwbare leverancier met 100% service en garantie van Asecos als producent.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top