AGU B.V.

AGU B.V.

Over ons

AGU B.V. biedt een volledig assortiment aan onderdelen en artikelen aan in teken van de fiets. In samenwerking met unieke exclusieve merken biedt AGU, naast expertise en ondersteuning, een divers assortiment aan waarmee elk type dealer en elk type fietser goed bevoorraad is. Om de fietser zo goed en volledig mogelijk te kunnen ondersteunen is AGU betrokken bij diverse innovaties en ontwikkelingen en kan zich dan ook met recht expert noemen in de markt. Voor extra ondersteuning draagt AGU samen met de ondernemer zorg voor een mooie winkelrichting die meer omzet genereert voor de dealer en de eindconsument helpt in zijn of haar zoektocht naar de juiste artikelen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

https://agu.com/werken-bij#trade

https://agu.com/werken-bij#trade

TRADE/B2B MARKETEER
Je hebt een passie voor sporten krijgt energie van alles wat maar met marketing te maken heeft. Je bent opzoek naar een werkgever waar alles draait om sportiviteit en met name fietsen.

AGU is een groothandelsbedrijf én een merkfabrikant. In deze rol concentreer je je op de marktbewerking van de zakelijke klanten. Je doet dit in samenwerking met de Head of Sales, een Junior Trade Marketeer en de afdelingen Sales- en Category management. AGU, fizik, FFWD, Crankbrothers, Muc-off en Selle Royal zijn merken die exclusief door de AGU Groothandel.

Heb je al een aantal jaren ervaring in B2B marketing, heb je een hart voor sport, sta je graag midden in een organisatie waarbij je met alle afdelingen te maken hebt en ben je een on- en offline marketing duizendpoot? Dan is dit een unieke kans want er is werk aan de winkel!

Zie voor alle info www.agu.com/werken-bij#trade

Lees verder »
E-COMMERCE & DIGITAL MARKETING MANAGER

E-COMMERCE & DIGITAL MARKETING MANAGER

Geloof je in een merk en bedrijf dat vanuit purpose iedereen aanmoedigt om meer te fietsen? Om zo een positieve bijdrage te leveren aan je eigen gezondheid en je leefomgeving? Ben jij die data gedreven digital marketeer die voldoening haalt uit het vinden van de juiste channel mix om resultaten te realiseren? Wil jij aan de slag bij dé specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van fietskleding, fietstassen, regenkleding en fietsaccessoires? Dan is dit jouw kans!

Ruim 55 jaar bouwen we aan een perfecte relatie met onze dealers, een prachtige uitdaging. En op digitaal gebied valt er nog veel te behalen. Daarvoor zijn we op zoek naar een best in class digital marketeer.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top