5-sterrenspecialist

5-sterrenspecialist

Over ons

ZORGELOOS REVIEWS VERZAMELEN

Het keurmerk voor klanttevredenheid en betrouwbare reviews

“Alles voor een tevreden klant”

Met het keurmerk 5-sterrenspecialist kun je benadrukken dat je het belangrijk vindt om met de hoogst mogelijke service voor jouw klanten klaar te staan. Daarnaast kun je met het keurmerk 5-sterrenspecialist aantonen dat je reviews verzamelt zoals de Wet handhaving consumentenbescherming en de Prijzenwet van je verlangt. (Deze is per 28 mei 2022 gewijzigd wat betreft betere handhaving en modernisering van de regels voor consumentenbescherming).

Als sociaal betrokken ondernemer straal je uit dat je wilt weten wat er bij jouw klanten speelt en hoe ze jouw hulp en advies hebben ervaren. Middels het verzamelen van gecontroleerde klantbeoordelingen kun je het verhaal van je klant etaleren en draag je ook een steentje bij aan het goede doel. Voor iedere beoordeling doen wij een donatie aan het KWF.

Word ook 5-sterrenspecialist
Vind jij het bieden van ouderwetse service ook zo belangrijk en zoek je naar een manier om dit aan jouw (potentiële) klanten kenbaar te maken? Met het keurmerk 5-sterrenspecialist kun je jezelf onderscheiden op iets wat steeds belangrijker wordt in de markt en laten zien dat ook jij onderneemt met de policy “Alles voor een tevreden klant”

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top