Waarom VÉlovak bezoeken?

Vélovak is dé fietsvakbeurs van de Benelux waar jij alles vindt voor jouw winkel en werkplaats in een gemoedelijke sfeer. Het aanbod op Vélovak varieert van stadsfietsen en e-bikes tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen. Van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Maar ook leveranciers voor winkel- en werkplaatsinrichting zijn er te vinden en bedrijven die scooters en brommers aanbieden.

 

Naast een volledig aanbod voor jouw winkel en werkplaats is er ook een kennisprogramma dat georganiseerd wordt door het fietsvakblad Tweewieler en de organisatie van Vélovak. Iedere dag zijn er verschillende lezingen voor ondernemers en reparateurs in de fietsbranche. Hier komen trends op het gebied van elektrische fietsen, werkplaats, winkelinrichting en het ondernemerschap aan bod.

Verder kun je tijdens de Vélovakman Award ook verschillende fietsenmakers met elkaar de strijd zien aangaan om de eretitel “Fietsmonteur van het jaar”. Alle opdrachten worden ontwikkeld door Tweewieler Academy en Unior Bike Tools by Juncker Bike Parts verzorgt het gereedschap en de werkplaats.

 

Werk jij in de fietsretail? Dan wil je Vélovak echt niet missen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zet alvast 27, 28 en 29 september 2020 in je agenda.

 

Blijf up-to-date met het aanbod voor de aankomende editie en ontdek het laatste nieuws rondom Vélovak!

TOTAAL AANBOD

Op Vélovak vind je een totaal aanbod voor jouw winkel en werkplaats. Van fietsen, scooters en accessoires tot inrichting en techniek.

NETWERK

Op Vélovak ontmoet je alleen vakgenoten uit de branche en de officiële merken distributeurs.

KENNIS

Op Vélovak ontdek je o.a. nieuwe trends, doe je tips op voor je ondernemerschap in het Tweewieler Kennistheater.

SCOOTERS en BROMMERS

Vélovak is de enige vakbeurs waar je ook de nieuwste scooters, brommers en meer e-mobility kunt ontdekken.

Partners Vélovak

Scroll naar top