Waarom VÉlovak bezoeken?

Vélovak is dé tweewielervakbeurs van de Benelux waar jij de producten en diensten vindt voor het compleet maken van het aanbod en het onderscheiden van jouw winkel in een gemoedelijke sfeer. Het aanbod op Vélovak varieert van stadsfietsen en e-bikes tot hippe singlespeed racers en sportieve modellen. Van fietskleding tot sportvoeding en van fietsonderdelen tot kwaliteitsproducten voor het onderhoud van de tweewieler. Maar ook leveranciers voor winkel- en werkplaatsinrichting zijn er te vinden en bedrijven die scooters en brommers aanbieden.

 

Naast een aanbod voor jouw winkel en werkplaats is er ook een kennisprogramma dat georganiseerd wordt door hoofd mediapartner Tweewieler en de organisatie van Vélovak. Iedere dag zijn er verschillende lezingen voor ondernemers en reparateurs in de tweewielerbranche. Hier komen trends op het gebied van e-mobility, werkplaats, winkelinrichting en het ondernemerschap aan bod.

Daarnaast ontdek je verschillende start-ups met innovatieve producten op het Start-up plein voor een uniek aanbod van je winkel of dienstverlening. Ook kun je de nieuwste fietsen en e-scooters zelf ervaren op het Testparcours. Tot slot, kun je genieten van een programma speciaal voor de specialist in sportieve fietsen en een biertje in het Sport Café

 

Werk jij in de fiets- of scooterbranche? Dan wil je Vélovak echt niet missen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zet alvast 18, 19 en 20 september 2022 in je agenda.

 

Blijf up-to-date met het aanbod voor de aankomende editie en ontdek het laatste nieuws rondom Vélovak!

TOTAAL AANBOD

Op Vélovak vind je een totaal aanbod voor jouw winkel en werkplaats dat je helpt om je te onderscheiden in de branche. Van fietsen, scooters en accessoires tot inrichting en techniek.

NETWERK

Op Vélovak ontmoet je alleen vakgenoten uit de branche en de officiële merken distributeurs.

KENNIS

Op Vélovak ontdek je o.a. nieuwe trends, doe je tips op voor je ondernemerschap in het Tweewieler Kennistheater.

SCOOTERS en BROMMERS

Vélovak is de enige vakbeurs waar je ook de nieuwste scooters, brommers en meer e-mobility kunt ontdekken.

De vakbeurs voor:

Fietsen

winkel en werkplaats

sportief

Onderdelen en accessoires

Scooters en e-mobility

diensten en systemen

Ontdek hier meer over de categorieën van de exposanten die je op Vélovak ontmoet.

HOOFD MEDIAPARTNER

Partners Vélovak