Waarom Velovak bezoeken?

Ben jij werkzaam in een tweewielerwinkel, een sportspeciaalzaak of voor een bedrijf dat tweewielers inzet voor zakelijk gebruik? Dan is Velovak hét moment om de nieuwste producten en innovaties te ontdekken, te netwerken met je leveranciers en de laatste (technische) kennis op te doen.
Ontmoet je leveranciers en ontdek nieuwe aanbieders en starters in verschillende categorieën als fietsen, sportieve fietsen, scooters, cargo, steps en alles ertussenin! Daarnaast worden de nieuwste producten en diensten gepresenteerd op het gebied van onderdelen, accessoires, winkel en werkplaats en diensten en systemen. Je vindt tijdens de vakbeurs de laatste tweewieler toepassingen binnen de thema’s duurzaamheid, innovatie, e-mobility en urban mobility.

 

Op Velovak kan elke professional ook kennis en inspiratie opdoen bij:
– De Werkplaats | Volg technische workshops en maak van je werkplaats een geoliede machine.

– Sport Café de Demarrage | Woon inspiratiesessies bij over o.a. bikefitting, training en voeding speciaal gericht op de sportspeciaalzaken.
– Velovak Academy | Doe inspiratie en kennis op tijdens de masterclasses voor succesvol ondernemerschap.

Tijdens de vakbeurs kun je natuurlijk ook de nieuwste tweewielers uittesten op het Testparcours. Maak je de bekendmaking mee van vakblad Tweewieler’s verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2022. 

Zet jij tweewielers in voor het zakelijk gebruik, zoals bezorging, leasing, sharing en verhuur? Zet dan alvast dinsdag 20 september in je agenda, want dan organiseren wij een speciaal programma over onder andere de connected bike.

TOTAAL AANBOD

Van fietsen, scooters, sportief, cargo en steps tot accessoires, onderdelen, winkel & werkplaats en diensten & systemen. Je vindt het allemaal op Velovak.

ZAKELIJK NETWERK

Velovak is puur voor de zakelijke markt en is er tijd voor een goed gesprek met jouw leveranciers.

INSPIRATIE

Doe inspiratie en kennis op voor jouw onderneming en volg technische workshops om van jouw werkplaats een geoliede machine te maken

PRODUCTGROEPEN

Fietsen
Scooters
Sport
Cargo
Onderdelen & accessoires
Vrije tijd
Winkel en werkplaats
Diensten en systemen

THEMA'S

Duurzaamheid
Innovatie
E-mobility
Urban Mobility

HOOFD MEDIAPARTNER

Partners:

Scroll naar top